USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Шеф головного «тимошенківця» Луцькради став регіоналом

6 Вересня 2011 13:25
Народний депутат Таріел Васадзе увійшов до фракції Партії регіонів.

Відповідне оголошення на сьогоднішній пленарному засіданні зробив голова Верховної ради України Володимир Литвин, - повідомило 6 вересня Дзеркало тижня.

Васадзе був обраний до парламенту за списками Блоку Юлії Тимошенко.

Таріел Васадзе - власник корпорації УкрАвто, до складу якої входить ВАТ "Волинь-Авто". Генеральним директором "Волинь-Авто" є депутат Луцької міської ради, голова фракції "Батьківщина" Юрій Корольчук.

Нагадаємо, раніше, до "регіоналів" перейшли народні депутати Микола Баграєв, Віктор Павленко, Антон Яценко, Олександр Фельдман та Степан Глусь, які були обрані до парламенту за списками Блоку Юлії Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Громадянин Показати IP 6 Вересня 2011 14:01
Ну якщо всі перебігли то тепер можна скидати Регіоналів з їх прихвотнями. Одразу і владу очисти весь відстойник в ПР. :-))
УМ Показати IP 6 Вересня 2011 15:38
Батьківщина ні ні вірніше БЮТ тріщить по швам... Жаль!!!!!
Патріот Показати IP 6 Вересня 2011 16:21
А це продажні так роблять. Це ті - які не вірять самі собі! Це люди - не свого слова. Де дають - туди й ми. Позор
Українець до Патріот Показати IP 6 Вересня 2011 17:28
Просто рятують власний бізнес.
Голова Показати IP 7 Вересня 2011 08:49
Зараз втіче Корольчук, Никитюк і інші, які так старанно прикидались демократами, а самі за вказівкою ПР розвалювали БЮТ зсередини. Це пристосуванці безсовісті і принципів
Совість Волині Показати IP 7 Вересня 2011 15:52
"рЫгиональная" химера пожирает толстосумов...
Стропа Показати IP 12 Вересня 2011 22:39
МОНОЛОГ ГОЛУБОГО ПЕСЦА Я голубой на звероферме серой, но, цветом обреченный на убой, за непрогрызной проволочной сеткой не утешаюсь тем, что голубой. И я бросаюсь в линьку. Я лютую, себя сдирая яростно с себя, но голубое, брызжа и ликуя, сквозь шкуру прет, предательски слепя. И вою я, ознобно, тонко вою трубой косматой Страшного суда, прося у звезд или навеки волю, или хотя бы линьку навсегда. Заезжий мистер на магнитофоне запечатлел мой вой. Какой простак! Он просто сам не выл, а мог бы тоже завыть, сюда попав,— еще не так. И падаю я на пол, подыхаю, а все никак подохнуть не могу. Гляжу с тоской на мой родной Дахау и знаю — никогда не убегу. Однажды, тухлой рыбой пообедав, увидел я, что дверь не на крючке, и прыгнул в бездну звездную побега с бездумностью, обычной в новичке. В глаза летели лунные караты. Я понял, взяв луну в поводыри, что небо не разбито на квадраты, как мне казалось в клетке изнутри. Я кувыркался. Я точил балясы с деревьями. Я был самим собой. И снег, переливаясь, не боялся того, что он такой же голубой. Но я устал. Меня шатали вьюги. Я вытащить не мог увязших лап, и не было ни друга, ни подруги. Дитя неволи — для свободы слаб. Кто в клетке зачат — тот по клетке плачет, и с ужасом я понял, что люблю ту клетку, где меня за сетку прячут, и звероферму — родину мою. И я вернулся, жалкий и побитый, но только оказался в клетке вновь, как виноватость сделалась обидой и превратилась в ненависть любовь. На звероферме, правда, перемены. Душили раньше попросту в мешках. Теперь нас убивают современно — электротоком. Чисто как-никак. Гляжу на эскимоску-звероводку. По мне скользит ласкательно рука, и чешут пальцы мой загривок кротко, но в ангельских глазах ее — тоска. Она меня спасет от всех болезней и помереть мне с голоду не даст, но знаю, что меня в мой срок железный, как это ей положено,— предаст. Она воткнет, пролив из глаз водицу, мне провод в рот, обманчиво шепча... Гуманны будьте к служащим! Введите на звероферме должность палача! Хотел бы я наивным быть, как предок, но я рожден в неволе. Я не тот. Кто меня кормит — тем я буду предан. Кто меня гладит — тот меня убьет. 1967 Евгений Евтушенко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus