USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шевченко вимагає в Порошенка обміняти російського шпигуна Медведчука на полонених моряків

8 Грудня 2018 13:12
Народний депутат Олександр Шевченко звернувся до Петра Порошенка з вимогою заарештувати кума Володимира Путіна, російського шпигуна Віктора Медведчука та обміняти його на українських моряків, які перебувають в полоні в Росії.

Відеозвернення до президента Шевченко опублікував у Фейсбуці.

«Минуло вже майже два тижні, як наші хлопці, наші українські моряки знаходяться в полоні у ворога!

Минуло вже майже два тижні, як через дике бажання будь-яким шляхом залишитися при владі і далі грабувати український народ, Порошенко пішов на відверту провокацію, знаючи, що для ворога не писані міжнародні правила і закони, і що по наших хлопцях буде відкрито вогонь!
Минуло вже майже два тижні, як половина України знаходиться у воєнному стані, люди налякані і дезорієнтовані, не знаючи чого їм чекати далі, і яке їхнє майбутнє!

Залишилося всього два тижні, щоб Порошенко зміг щось ще придумати задля ескалації ситуації та можливості продовження воєнного стану!

Залишилося всього два тижні до того часу, як українці зрозуміють, яку помилку вони зробили, довіривши чотири роки тому вищий державний пост людині без совісті та принципів!

Два дні тому ми всі стали свідками, як під час воєнного стану, в ситуації неоголошеної війни, наш командувач Військово-Морськими силами України, людина, яка бере участь у всіх стратегічних нарадах та засіданнях РНБО, людина, яка розробляє та володіє стратегічними планами оборони та захисту нашої країни, носій рівня державної таємниці вищого рангу, запропонував себе для обміну на наших захоплених моряків, і виявив готовність їхати до Росії в полон!

В мене є запитання до пана Воронченка, хто ви? Ви боягуз, зрадник, недалека людина, чи ви адмірал та командувач ВМС України, який повинен захищати свою країну і кожного свого солдата і матроса, і, якщо потрібно, в бою загинути за свою Державу, але ніяк не здаватись до російського полону, за два тижні до цього свідомо кинувши в лапи ворога синів України!

Пане Порошенко, який рівень підбору вами вищого військового керівництва країни? Кого ви повибирали та попризначали? Ваші командири з легкістю кидають на смерть українців, починаючи з Іловайська та Дебальцева, закінчуючи ситуацією в Азовському морі!

Чого нам від вас і ваших підлеглих ще чекати?! Зупиніться та припиніть нехтувати та розкидатися життями українських солдатів та руйнувати їхні сім`ї! Зробіть все, щоб повернути наших моряків додому!

А якщо ви не знаєте як, то я вам підкажу – заарештуйте російського шпигуна та кума Путіна Медведчука, після його чергового повернення з Москви! І після справедливого суду над ним за всі його злочини проти України, починаючи з процесу над Василем Стусом, після оголошення вироку, запропонуйте своєму дружку Путіну поміняти його на наших хлопців, і я переконаний, що він вам не відмовить!

Пане Порошенко, змиріться і спокійно дочекайтеся суду над собою, не робіть ще більше біди народу України», – йдеться у зверненні Олександра Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вася Показати IP 8 Грудня 2018 13:11
плюсую!!! я думав що вже за моряків геть забули, ( ТВанАли мовчать і не згадують). аплодую Шевченку!!!
Анатоль_ до Вася Показати IP 8 Грудня 2018 13:41
Я з тобою, брате! Також аплодую.
Анонім Показати IP 8 Грудня 2018 13:50
Тільки з Медведчуком ще відправте всю ВР!!!
Степан Показати IP 8 Грудня 2018 13:51
Який суд доказав що Медведчук - ШПИГУН? Що вiн нашпигував?
петро Показати IP 8 Грудня 2018 14:59
порошка поміняти!
всезнайко Показати IP 8 Грудня 2018 16:05
згідний з ук47
популизм Показати IP 8 Грудня 2018 23:14
надо еще между россией и украиной вырыть атлантический океан
Я Показати IP 9 Грудня 2018 05:58
себе барига поміняти ни тих дурнів, що підставили,не хоче??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus