USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шість закладів освіти в Луцьку отримали в постійне користування земельні ділянки

24 Лютого 2021 10:49
Шість закладів освіти комунальної власності, що знаходяться в Луцьку, отримали в постійне користування земельні ділянки.

Про це йшлося 24 лютого під час пленарного засідання сьомої сесії Луцької міської ради.

Керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала розповів, що на розгляд обранців громади винесли проєкти рішення щодо надання навчальним закладам в постійне користування земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

Це дошкільний навчальний заклад №19, дошкільний навчальний заклад №30, заклад загальної середньої освіти «Луцький інституційний ліцей №8», дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №9 комбінованого типу, навчально-виховний комплекс № 9, дошкільний навчальний заклад №11.

Депутати вирішили надати цим комунальним закладам у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти земельні ділянки на вул. Воїнів-афганців, 5, на вул. Вороніхіна, 2, на вул. Ковельській, 43, на пр-ті Молоді, 2а, на вул. Потапова, 30 та на пр-ті Соборності, 6а відповідно.

Комунальні заклади мають зареєструвати право постійного користування вищезазначеними ділянками в порядку та строки, передбачені чинним законодавством.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus