USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шкарлет йде з посади міністра освіти, – ЗМІ

17 Березня 2023 19:47
Сергій Шкарлет йде з посади міністра освіти та науки України.

Про це повідомляє УНН.

Як повідомив співрозмовник агентства, заяву про відставку з посади міністра Шкарлет, ймовірно, подасть вже сьогодні.

За словами співрозмовника, рішення про відставку Шкарлета ухвалили на найвищому рівні.

Як повідомив нардеп Ярослав Железняк, замість Шкарлета міністром освіти можуть обрати директора Малої академії наук Оксена Лісового.

Нагадаємо, Сергій Шкарлет очолює міністерство з грудня 2020 року. За цей час неодноразово з’являлася інформація про його можливу відставку, однак, йому вдавалось зберегти посаду. Його звільнення неодноразово вимагали представники наукових кіл, а у 2022 році студенти виходили на мітинги з вимогою звільнити Шкарлета.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Назяво Показати IP 17 Березня 2023 22:05
Самі ж звинуватили його то в плагіаті, то в списуванні з чужої дисертації, то ше в чомусь. От і обідився на всіх і на все чоловік ! Передер то всього - навсього одну кандидатську, а другу докторську дисертації - ото і всіх ділов !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus