USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Школам на Волині придбають нові меблі

4 Листопада 2018 20:30
Комплекти меблів для закладів загальної середньої освіти Любешівської селищної ради закуплять за 995 тисяч гривень.

Відповідний тендер управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради оголосило 1 листопада через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 17 листопада. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 19 листопада.

Йдеться про придбання 72 комплектів меблів. До складу одного комплекту входять 5 учнівських парт, 10 стільців та шкільна дошка. Також управління планує закупити один комплект корпусних меблів для кабінету історії, до складу якого входять офісний стілець, стіл для засідань, письмовий стіл, підставка для декоративних насаджень, вбиральня для верхнього одягу, письмовий стіл для двох осіб, вчительський кутовий стіл і навісна поличка для документів.

Меблі школам мають поставити до кінця року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus