USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Школі та дитсадку у Воєгощі придбали для навчання проектор та сучасний телевізор

4 Березня 2019 09:58
Вихованцям школи та дитсадка села Воєгоща Камінь-Каширського району на мовах співфінансування Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та батьків придбали мультимедійний проектор та плазмовий телевізор для навчання.

У дошкільному навчальному закладі «Казка» села Воєгоща – більш як 90 діток. Вихователі створюють усі умови, аби малюки здобували знання, розвивалися гармонійно та почувалися комфортно. Для урізноманітнення виховного процесу бракувало проектора. Саме з цього приводу до представництва Фонду звернулася голова ініціативної групи батьків ДНЗ «Казка» Тетяна Малець, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Нашому садочку дуже потрібен був мультимедійний проектор, адже раніше навіть для проведення тематичних свят чи інших заходів вихователям доводилося шукати його самим. Ми вирішили звернутися у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», аби на умовах співфінансування придбати проектор. І Фонд погодився нам допомогти в реалізації цього проекту, за що ми щиро вдячні. Задоволені всі – і діти, і батьки, і вихователі», – зазначила Тетяна Василівна.

Пізніше представник Фонду Юрій Дмитрук завітав до школи села Воєгоща, де завдяки плідній співпраці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та батьків першокласників на умовах співфінансування вдалося придбати плазмовий телевізор.

«У 1-Б класі навчається 17 учнів. Раніше на уроках вчителю доводилося проводити заняття, використовуючи ноутбук, але діткам було дуже незручно сприймати навчальний матеріал з маленького екрана. Ми знали, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» часто допомагає навчальним закладам, тож вирішили звернутися за допомогою, – розповідає укропівка, голова ініціативної групи батьків 1-Б класу Оксана Ковальчук. – Фонд погодився допомогти нам реалізувати цей проект. На умовах співфінансування ми придбали сучасний телевізор, який допомагає школярам навчатися та краще засвоювати матеріал».

А ще батькам першокласників спільно з Фондом вдалося реалізувати проект з придбання фліпчартів та куточків відпочинку для школяриків.

«У нас виникла ідея подати документи до Фонду, аби разом придбати для першокласників фліпчарти та куточки відпочинку. Дітки дуже задоволені такими подарунками, адже тепер вони мають змогу навчатися з більшим завзяттям та інтересом. Особливо подобаються школярам куточки відпочинку, де вони мають змогу відволіктися від навчання та погратися під час перерви», – зазначає голова ініціативної групи батьків Марія Банзерук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus