USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Школи, де вакциновані 80% персоналу, можуть виграти комп’ютерну техніку

23 Вересня 2021 20:48
Міністерство освіти разом з МОЗ, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та магазином гаджетів і аксесуарів «Цитрус» оголосили національний конкурс «Вакциновані й відкриті» серед шкіл.

За результатами конкурсу школи виграють цінні подарунки: набори з 10 комп’ютерів, гарнітур та роутерів. Для участі в конкурсі будь-якому представнику школи потрібно зареєструвати школу онлайн за посиланням.

Участь у конкурсі можуть взяти школи, у яких принаймні 80% колективу повністю вакциновані від COVID-19. Анкети прийматимуться до 23:59 29 вересня.

Як інформує Міністерство освіти, до участі в конкурсі уже зареєструвалося понад 2000 закладів з усіх регіонів.

Церемонія оголошення результатів відбудеться 30 вересня 2021 року онлайн і буде приурочена до Дня вчителя.

Нагадаємо, з 23 вересня Україна увійшла до «жовтої» зони епідеміологічної небезпеки. Згідно з рішенням уряду, освітні заклади (середня та старша ланка) працюватимуть в штатному режимі за умови, що як мінімум 80% працівників будуть вакциновані. Станом на 16.00 22 вересня у Луцьку цей бар’єр подолали 17 шкіл та НРЦ Луцької міської територіальної громади. Початкові класи та заклади дошкільної освіти працюють у звичному режимі.

Водночас у МОЗ заявили, що запровадять обов’язкову вакцинацію від коронавірусу для держпосадовців та працівників освіти.

Тим часом МОЗ пообіцяло знижки на таксі українцям, які вакцинувалися від COVID-19. А мер Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що міськрада виплатить один мільйон гривень навчальному закладу в регіоні, у якому показник вакцинації співробітників досягне 100%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 23 Вересня 2021 22:24
Що хочеш придумають, щоб інтелігенцію винищити
Отакої Показати IP 23 Вересня 2021 22:37
А хтось ще таке пам'ятає? "Стаття 27. Кожна людина має невід'ємне право на життя. Ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. Обов'язок держави - захищати життя людини. Кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань. Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності. Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню. Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам." А мало би працювати...
Анонім Показати IP 24 Вересня 2021 09:19
вже не знають як і заохотити до вакцини. кругом вже людей звільняють хто не хоче вакцинуватись.це вказівка негласна зверху???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus