USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи рахуватимуться прогули волинським школярам, які через негоду не пішли в школу

12 Лютого 2021 23:19
Волинські учні, які через погодні умови не пішли до школи або ж не змогли дістатися навчального закладу, не матимуть у журналі пропущених занять.

Про це розповіла заступниця начальника обласного управління освіти Тетяна Соломіна, інформує Суспільне.

12 лютого жоден шкільний автобус на Волині не виїхав у рейс, 298 шкіл області із 597 закладів перейшли на дистанційну форму навчання.

Читати ще: Міносвіти рекомендує школам перейти на «дистанційку» через негоду

Для школярів на дистанційному навчанні розробили спеціальні завдання. Вчителі мають розроблену повну серію років, розповіла Тетяна Соломіна. Щодо того, скільки триватиме змішане навчання у волинських школах, то це питання вирішуватимуть керівники навчальних закладів у залежності від погодних умов.

Журналісти побували в одній із луцьких шкіл та поспілкувалися з педагогами й батьками учнів. У Луцькому ліцеї №3 сьогодні не прийшли на заняття 512 школярів, а всього у закладі навчаються 1 113 учнів.

Детальніше – у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus