USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Школи Луцька розпочинають навчальний рік із відремонтованими приміщеннями

20 Вересня 2018 22:32
В освітніх закладах міста продовжуються ремонтні роботи, що не заважають навчальному процесу. Сьогодні, 20 вересня, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук оглянули роботи по поточному ремонту актових залів 14 та 18 школи, а також ремонт двох кабінетів в школі № 24.

Про це йдеться на сайті міськради Луцька.

Відтак, посадовці завітали до Гімназії №14 імені Василя Сухомлинського. Тут завершився поточний ремонт актового залу. Також сюди було придбано нові, м’які глядацькі крісла, замінено двері. В подальшому, до закладу планується облаштувати кращий автомобільний заїзд.
У навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №24 – технологічний ліцей» завершився поточний ремонт двох класів. Окрім того, у цих приміщеннях замінено систему опалення та освітлення. Серед запланованих робіт у школі – облаштування сучасного футбольного поля із штучним покриттям.
Завершено ремонт у актовому залі гімназії №18. Тут проведено поточний ремонт приміщення, замінено глядацькі крісла.
«Ми задоволені тим, як вдалося підготувати школи до нового навчального року цього сезону. Як і минулого року, цьому було приділено дуже багато уваги. Необхідно і надалі проводити такі роботи. Наступного року працюватимемо у цьому напрямку ще потужніше, адже запускається проект НЕФКО-3. Будемо і надалі покращувати, ремонтувати школи і садочки там, де це необхідно», - розповів Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus