USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шоу краси та грації: як у Луцьку обирали Міс принцесу України 2019. Фото

3 Листопада 2019 09:00
23 красуні з Києва, Мелітополя, Одеси, Чернігова, Харкова, Маріуполя, Луцька, Запоріжжя, Ізмаїла, Чернівців, Львова, Вінниці, Коломиї, Миколаєва, Житомира та Дніпра прибули до столиці Волині, аби позмагатися за заповітні корону та титул «Міс принцеса України 2019».

Десятий, ювілейний, національний конкурс краси «Міс принцеса України 2019» відбувся 2 листопада у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Розпочалося дійство з музичного виступу популярного луцького поп-співака Сергія Скулинця.
Згодом на сцену вийшли цьогорічні ведучі конкурсу – Святослав Антіпов та Віктор Розовий із гумористичної команди «Загорецька Людмила Степанівна».

«Сьогодні на нас чекає неперевершене шоу краси та грації. Створює його дружня та злагоджена команда професіоналів - організаторів, дизайнерів, фотографів, відеооператорів, звуко- і світлорежисерів, декораторів, хореографів, працівників сцени. Таке сузір’я популярних артистів і ведучих можна побачити тільки на шоу «Міс принцеса України». Рецепт успіху та популярності конкурсу – найкомпетентніше та найсправедливіше журі», – сказав Віктор Розовий.
До складу журі цьогорічного конкурсу краси увійшли, зокрема, продюсер шоу Олександр Главацький, заслужена артистка України Ірина Шабан, заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець, Міс принцеса України 2018 Валерія Панченко, громадський діяч Володимир Пащенко, багаторічний організатор регіональних конкурсів краси, меценат, народний депутат Павло Мельник, топ-модель міжнародного класу, з якою працюють найкращі агентства світу, Марія Зубащенко, власник бренду Maxima Марін Гуралюк, голова правління Міжнародної асоціації журналістів «Четверта влада» Хенрик Кошьчєльни, переможниця конкурсу «Княгиня України 2018», Міс фешн-TV 2018, перша віце-міс «Топ-модель Всесвіт 2016» Таїсія Головко, офіційний фотограф конкурсу Катерина Приступа, директор конкурсу краси «Міс принцеса України» Святослав Лозинський, художник, віжазист, учасниця конкурсу краси «Княгиня України 2019» Яна Ігнатьєва.
«Краса єднає Україну – і cхід, і захід. Це подія року в Україні та подія року в місті Луцьку… Луцьк – європейське місто і найкраще місто в Україні. У цьому місті живуть найкращі люди, які сьогодні бурхливими оплесками вітають всіх принцес, які приїхали до нас, у наше місто», – привітався з присутніми незмінний продюсер шоу Олександр Главацький.
Відзначимо, що нещодавно Олександр Главацький відсвяткував свій день народження, тому під час конкурсу він отримував численні вітання.
Учасниці конкурсу не тільки невимовно красиві, а й дуже талановиті. Довести це змогла, наприклад, принцеса Юла, яка перед офіційним початком шоу подарувала всім присутнім пісню. Дівчина виступала під № 10.
«Більше 1000 дівчат із всієї України проходили кастинги… Зараз відібрані красуні покажуть, що вони не тільки гарні», – зазначив ведучий Віктор Розовий, оголошуючи перший етап шоу, котрий складався з дефіле та знайомства з учасницями.
Кожна принцеса презентувала себе, розповіла про власні здобутки, плани, життєві погляди.

Як виявилося, серед учасниць конкурсу є не тільки акторки, моделі, мандрівниці, дизайнерки чи співачки, а й юристка, стоматолог, офіцер-психолог, науковиця, майстер манікюру, працівниця міськради, акушерка, бухгалтерка, перекладачка, журналістка, фармацевт, графічний дизайнер, поетеса та навіть митник.
Між конкурсами публіку радували своїми виступами відомі українські гумористи з команди «VIP Тернопіль».
Окрім сценок, пісень, артисти ознайомили присутніх із головними сільськими новинами.

Як розповів найвідоміший Володька країни, «сільські жінки не їдять після сьомої вечора, бо вони сплять у великій хаті, а холодильник – у літній кухні».

«Дід Микола рішив лоханути «ПриватБанк» – взяв кредит на 30 тисяч євро на 25 років, за три дні всьо пробухав і вмер, і просто охренів коли при вході в пекло побачив термінал «ПриватБанку». Злодії, які хотіли проникнути в квартиру під виглядом колядників, після того, як їм відкрив двері Василь Вірастюк, навіть не підозрювали, що знають стільки колядок і щедрівок. Тамада на весілля поняв, що ляпнув дурницю, коли пів залу встало на куплеті: «Хто в нас спав з молодою, вставай, наливай». Нова акція від торгової марки «Nemiroff» – під кожною кришечкою білочка, збери п’ять білочок і тобі кришечка. Всі жінки після сексу просять закурити, і тільки бухгалтер Галина Іванівна просить акт виконаних робіт», – перерахував комік.
Наступним етапом конкурсу став вихід дівчат у коктейльних сукнях.
Опісля ведучі мали можливість поспілкуватися з красунями. Вони запитували у дівчат, що таке кохання, як часто вони подорожують, які країни вже встигли відвідати, котрий фільм переглянули востаннє, яким видом спорту займаються, які серіали полюбляють, як би потратили мільйон доларів, які найзаповітніші бажання мають, у котрому місті хотіли б жити чи яку улюблену книгу мають.

Також Святослав та Віктор цікавилися, чому чоловіки відрощують бороду, які параметри мають бути в ідеальної дівчини, що б зробила найвища людина у світі та чому всім подобаються житомирські шкарпетки.

Не минулося і без особистих питань, тож принцеси міркували, якою для них є ідеальна робота та ким вони бачать себе через 10 років.
Після інтелектуального конкурсу, поки дівчата готувалися до наступного виходу, глядачі змогли насолодитися музичними виступами заслуженої артистки України Ірини Шабан та хедлайнерки шоу, співачки, композиторки й авторки пісень Світлани Тарабарової.
Під час чергового етапу в залі дещо пожвавішало, адже довгоногі, стрункі учасниці вийшли на сцену в купальниках.
Фінальним став вихід принцес у вечірніх сукнях.
Цього року журі не виокремлювало десять учасниць, тож відразу приступили до оголошення переможниць.

Як запевнили члени конкурсної комісії, на оцінки впливав не тільки зовнішній вигляд дівчат, а й їхня поведінка, зосередженість, відповідальне ставлення, щирість, жіночність, харизматичність. Журі відвідували репетиції, слідкували за розвитком досягнень дівчат.

Першими стрічки та відзнаки вручили в спеціальних категоріях.

Міс принцеса глядацьких симпатій України 2019 стала конкурсантка під № 7, лучанка Ганна.
Міс принцеса віце топ-модель України 2019 – Юлія з Запоріжжя, яка виступала під № 9.
Міс принцеса дружба України 2019 – учасниця під № 20 Юлія.

Зазначимо, що міс дружбу обирали самі конкурсантки.
Міс принцесою інтернет України 2019 стала львів’янка Юлія, яка брала участь у конкурсі під № 8.
Міс принцеса Алекс України 2019 – Єлизавета з Маріуполя (№ 6).
Міс принцеса посмішка України 2019 – учасниця під № 2 Лоліта з Мелітополя.
Міс принцеса елегантність України 2019 – Оксана з Житомира, яка виступала під № 21.
Міс топ-модель принцеса України 2019 – киянка Юлія (№ 14).
Міс принцесою фото України 2019 стала конкурсантка № 5 Вероніка з Харкова.
Для вручення основних нагород на сцену запросили голову журі, генерального директора шоу Олександра Главацького.

Як він нагадав, призовий фонд конкурсу становить 300 тисяч гривень, які розділять між усіма учасницями.

Так, IV віцеміс принцесою України 2019 стала лучанка Ганна (№ 7).
ІІІ віцеміс принцеса України 2019 – Софія зі Львова (учасниця № 13).
Звання ІІ віцеміс принцеса України 2019 виборола конкурсантка Юлія (№ 20).
І віцеміс принцесою України 2019 стала киянка Катерина, яка виступала під № 1.
І найбажаніше звання Міс принцеса України 2019 вдалося здобути вінничанці Дарії Поліщук, яка брала участь у конкурсі під № 15.
Читайте ще: Міс принцесою України в Луцьку знову стала вінничанка
Текст і фото: Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
777 Показати IP 3 Листопада 2019 09:43
убогое зрелище....
555 до 777 Показати IP 3 Листопада 2019 20:47
асабліво главацкий
Їван Показати IP 3 Листопада 2019 10:02
Я тако вам скажу. То дуже всьо красіво. То ж кіко тре було того всього перебрати, передивитись, шоб саму слічну кралю вибрати ! Якшо на Волині таможня - ацтой, з бурштином обіс*лись, то хоч Саша Главацький зі своїми дівчьонками рейтинг Волині піднімає !
Q 7 до Їван Показати IP 3 Листопада 2019 11:59
Cаша - красавчік
G8 до Q 7 Показати IP 3 Листопада 2019 20:48
точніше - красавчег...
І Показати IP 3 Листопада 2019 13:58
Мене одного від главацького верне???
Канфетка до І Показати IP 3 Листопада 2019 20:46
Довгі рукави в сорочці, короткі у костюмі - писк моди від главацького. Очі жиром запливли. Ось така ситуація на цьому фронті. Хлоп виїхав із села, а село залишилось...
Иван до І Показати IP 4 Листопада 2019 15:00
Саша тебе минус поставил,.........не поддержал твою думку )))
Красуня Показати IP 3 Листопада 2019 16:29
І коли той дід Сашко вже успокоїться?
Особливо Показати IP 3 Листопада 2019 17:31
Це просто шок.
Анонім Показати IP 3 Листопада 2019 17:57
де фото з радником?
Вася Показати IP 3 Листопада 2019 19:37
Волосате золото :)
САша Показати IP 4 Листопада 2019 10:25
Всі хто обговорює людину як особистість, просто заздрить і все!! Заздрість погубить вас. Краще займіться чимось тоді хоч щось будете мати як я. А не обливати брудом. Удачі вам шановні заздрісники. УЗБАГОЙТЕСЬ!Мисліть позитивн і все і у вас буде гаразд.
Иван Показати IP 4 Листопада 2019 14:55
Девчонки красивые, артисты - тоже гуддд........а вот Гловадский часто в кадре - это лишнее........пора бы не быть мальчишкой с большой...папкой и микрофоном в руках, а повзрослеть,.....
санітар Показати IP 4 Листопада 2019 16:21
А чому главацький зістарився і не вибрав собі подругу для життя? Несправний, машинка не працює? Тут щось не теє... Крім усього, селюком був і ним захлишився. А сам "конкурс" - це чергова наруга над тілом молодих кобилиць з їх же дозволу, бо жіноче тіло - це таємниця.
Ololol Показати IP 6 Листопада 2019 16:34
Гарні жінки, а оцінюють їх немолоді чоловіки, зате у піджаках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus