USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Шпигунка Кремля, яку затримали у США, готова співпрацювати зі слідством, – ЗМІ

11 Грудня 2018 10:48
Російська шпигунка Марія Бутіна, яку у липні 2018 року затримали у США, готова змінити свою позицію та відкликати заяву, у якій називає себе невинною.

Про це інформує канал 24 з посиланням на Bloomberg.

Так, росіянка Марія Бутіна заявила судді, що хоче змінити свідчення, в яких називала себе невинною. При цьому у виданні не уточнюється, в чому саме Бутіна буде готова визнати свою провину.

У документі суду, опублікованому американськими ЗМІ, вказується, що сторона захисту попросила організувати слухання, щоб дати можливість Бутіній змінити свідчення. Планується, що слухання пройдуть 11, 12 або ж 13 грудня.

"Марія Бутіна залишається під вартою", – йдеться в документі.

Деякі американські ЗМІ вказують, що подібний розвиток подій може бути ознакою того, що Бутіна готова піти на угоду з правосуддям і визнати провину в деяких порушеннях.

Нагадаємо, 15 липня у Вашингтоні затримали 29-річну громадянку Росії Марію Бутіну у зв'язку з незаконною шпигунською діяльністю на користь Росії. Її звинуватили у спробах "розвивати зв'язки в США і проникати в організації, що мають вплив на американську політику з метою просувати інтереси Російської Федерації".

У матеріалах справи йдеться, що Бутіна провела в США кілька років, налагоджуючи стосунки з впливовими консерваторами і Національною стрілецькою асоціацією (NRA). Про арешт росіянки стало відомо через кілька годин після зустрічі Володимира Путіна і Дональда Трампа в Гельсінкі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корiнний лучанин Показати IP 11 Грудня 2018 13:18
А щовже був суд i признали винною у шпигунствi.чи це вам так хочется.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus