USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шиба каже, що Романюк переміг маніпулятивними технологіями

10 Листопада 2010 19:22
На виборах луцького міського голови перемогли спекулятивні політичні технології, - вважає луцький міський голова 2006-2010 років Богдан Шиба.

Про це він заявив в інтерв’ю «Волинській правді».

«Мій досвід (ведення передвиборчої кампанії – «ВН») показав, що традиційна виборча кампанія нині не дає результату. Втрутилися політичні технології. Маніпулятивні технології. І вони перемогли», - сказав Шиба.

«Він (Микола Романюк«ВН») виграв вибори не особливо беручи участь в кампанії. Масштабна пропаганда розпочалася задовго до початку передвиборної агітації. Було витрачено шалені кошти. Це – не порушення закону. Але ж всі розуміють, що закон написаний так, що можна було впливати на позицію виборців задовго до виборів. Найстрашніше, що не було поставлено заслінки тіньовим коштам. Я не міг використати більше, ніж використав, бо не маю ніяких підпільних капіталів. Якщо ж ви підрахуєте, скільки коштували ті всі бігборди та розміщення матеріалів у ЗМІ, то зрозумієте, які великі кошти були потрачені на вибори», - сказав Шиба.

«Я вважаю, що так мало людей прийшло на вибори, бо людям в голови втлумачили, що на вибори йти не варто, бо й так ясно, хто буде головою та депутатами. Це – вплив на рівні підсвідомості. На виборах 2006 року брало участь 110,5 тисячі виборців, то на цих – 78 тисяч», - додав Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
йован Показати IP 10 Листопада 2010 19:34
Пора в Турійськ заступником селищного голови, якщо голова лишився старий, то візьме.
M Показати IP 10 Листопада 2010 20:12
Після бою кулаками не махають. А на вибори людей менше пішло, тому що всіх замахали і дістали оті політики-демагоги і балаболи, такі, як герой вище написаної новини.
Комунальник Показати IP 10 Листопада 2010 20:24
Неправда, бо шиба викачував на кампанію кошти комунальних підприємств. А хто не хотів лізти в цю аферу - був звільнений
МНС Показати IP 10 Листопада 2010 20:30
Хто може віддати цуценя породи німецька вівчарка у добрі мої руки безкоштовно?
Каріте-Карате Показати IP 10 Листопада 2010 21:09
Шиба правду каже!!!
123 Показати IP 10 Листопада 2010 21:41
мудило, чого ще бігати тявкати?
alex Показати IP 10 Листопада 2010 23:21
Це він сам програв своїми справами ( бездіяльнісь, флегматизм ... ).
Наталія Показати IP 10 Листопада 2010 23:35
Я думала, що Романюку дадуть спокій після виборів. Так ні Шиба, напевне, думав, що саме він виграє вибори а тут-бац-не вийшло....
))) до Наталія Показати IP 11 Листопада 2010 12:56
спокій дають покійникам. Ви навіть не уявляєте, що ще буде. Ввязався у мерство - будь добр весело вивозити слоняче лайно. робота така )))
Helge Показати IP 10 Листопада 2010 23:55
Плохому танцору - мешают яйца, а этому безЪязыклму соплежую - манипулятивные технологи... Думается, ему в должности мера нужно было меньше рукой "манипулировать" под столом, глядишь - и перевыбрали бы.... В очередной раз убеждаюсь - лох - это судьба...
Viktor 69 Показати IP 11 Листопада 2010 08:01
Закон написаний так, що хитродупий міський голова може попасти в ДТП у якому гине 4 хлопці... а усі необхідні аналізи на вміст алкоголю у нього беруть через місяць... Богдане Павловичу, чия б корова мичала, а ваша би мовчала!!! Щодо грошей, то порахуйте но і озвучте публічно суму, яку Ви витратили на Радавську і телепередачу "Місто"??? Короче, Шиба, Ваші дні у Луцьку сочтени і Ви просто мариво, жахіття і велика ганьба, про яку лучани хочуть якомога скорше забути... Вас лучани я вітаю! Ні я не в захваті від комсомольця Романюка, але Слава Богу вже не той Шиба!!
Цікаво до Viktor 69 Показати IP 11 Листопада 2010 09:21
Погоджуюсь, треба гнати в шию цього БП і то при тому вже давно з Луцька. Нічого не зробив для міста і опозорився з тим ДТП, людина, яка має честь і совість сама б тоді склала повноваження.
виборці Показати IP 11 Листопада 2010 10:09
Про те ДТП він забув -але ми не забули.Шкода що за загиблих молодих хлопців він відповість тільки на суді Божому.Людський суд виявився лояльним до злочину можновладця.А совісті скласти повноваження не вистачило.Хоча дивує що під час виборчої кампанії на Романюка лили тони багнюки-а на Шибу -ніні пари з уст.Все забули .От така у нас журналістика на ВН
Вот так! Показати IP 11 Листопада 2010 10:39
Невже шиба та його оточення(пришиблені)які були обрані як наслідки антинародної померанчової революції,вважають себе неперевершиними?
Всім Показати IP 11 Листопада 2010 11:16
Панове побійтеся Бога! Ви ж не судді! Як можна відкривати рота і когось обзивати вбивцею?! Шибі виїхали на зустрічну, не він порушив правила дорожнього руху. А з ким він їхав і звідки, то його особиста справа. А вижив він тільки тому, що машина була трохи краща і спрацювати подушки безпеки. Хлопці, які загинули їхали на сто разів переклепаній самостійно машині і нажаль ВИЇХАЛИ НА ЗУСТРІЧНУ! "Кримінальна справа закритта у зв"язку з загибеллю винуватців аварії" І Ви ж всі знаєте що це так.Не плещіть язиками, хоча б заради своїх дітей, бо всі Ми під Богом ходимо!
Optima Показати IP 11 Листопада 2010 11:55
Блін Шиба ти всіх замахав, таких як ти на гарматний постріл не можна пускати у владу.
Всім ти підлабузник Показати IP 11 Листопада 2010 12:21
Це була б його особиста справа, якби він їхав на власному авто, а він скоїв ДТП на службовому авто.... А ще він публічна персона і лучани тоді мусили знати з якою молодицею і куди саме їхав їхній міський голова... І про аналізи крові, які бралися через місяць теж якось воно дивни ПАЛУЧИЛОСЬ...
для всім Показати IP 11 Листопада 2010 15:19
а у нас завше хто мертвий-той і винен.Побійся Бога і материнського горя тих дітей що у ямі лежать підлабузник шибовський.Вже можна не піллизувати йому зад.
Малограмотний дядько (ще польський!). Показати IP 11 Листопада 2010 15:33
Усі публічні персони їздять на блядки на службовому авто (і я - теж). Просто, так стали зірки на небі, що трапилась трагедія. Це може бути з кожним, але трапилось з Шибою. Шановні чоловіки! Усі ви, як і я, любите чужих жінок. Вони роблять нас талановитішими, ніж ми є насправді. Вони є двигуном прогресу. Так було, є і буде завжди. Перестаньне мусолити "тему Шиби". Це - не по-чоловічи, це - непрофесійно, це гидко! Знаєте, за що нас не люблять жінки? За те, що ми зберемось у підворотні, випємо четвертинку на трьох (і ще дамо 100г сторожу, щоб на атасі стояв), цигаркою закусимо, і починаємо ляпати, як зас.ана базарна баба. Киньте це "ремесло", і вам стане зовсім легко жити!!! Живіть за принципом: "Не переймайся тим, на що ти не можеш впливати" - чужими блядками або тим, чи є життя на Марсі, або тим, від кого ваша кума народить дитину, або тим, яка температура буде на Різдво в 2017 році). Помийте дружині посуд і вона вас буде носити на руках (і ще щось вночі дасть, а якщо вже не можете, то хоч під носом помаже). Простий дядько, ще польський, але ще може, бо нічим особливо не переймається.
Не святий (малограмотному дядьку) до Малограмотний дядько (ще польський!). Показати IP 29 Листопада 2010 20:26
Згідний лише з тим, що, хоч іноді і дуже важко, але треба змиритись з тим, що вже сталося і що вже не можна змінити..А можуть батьки загиблих хлопців досі змиритись з смертю рідних? Отож, добре філософствувати, коли біль чужий...
FANTOMAS Показати IP 11 Листопада 2010 16:32
Якби не той Зелинський , який щось плямкав по всіх волинських каналах - кожного дня нове , поки зовсім не забрехався . Це він так вплинув на імідж Шиби. Трагедія дійсно може статися будь с ким ,борони Боже , але мати біля себе такого радника - це себе не поважати...
висновок Показати IP 11 Листопада 2010 17:29
Романюк кращий і порядніший від нього. Так сказала більшість громади Луцька.Тому він мер.
Лучик Показати IP 11 Листопада 2010 22:45
Ну чому ви такі несправедливі. А згадайте основну луцьку подію - шиба збрив вуса. Це ж досягнення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus