USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сіяли спецтехнікою, охороняли з вежі: на Херсонщині виявили рекордне поле конопель. Відео

26 Липня 2021 14:49
На території Чаплинської територіальної громади на Херсонщині поліція виявила рекордний посів конопель.

Як розповіли у пресслужбі поліції області, засіяна ділянка площею один гектар ретельно доглядалася та охоронялася. Загалом правоохоронці вилучили з наркоплантації 34 700 кущів нарковмісних рослин.

Наркоплантація розташовувалася на території зруйнованої птахофабрики поблизу села Преображенка. Рослини виявилися гібридною коноплею із підвищеним вмістом канабіноїдів, а висіяли їх за допомогою спеціальної сільськогосподарської техніки.

Уздовж рядків із коноплею було прокладене крапельне зрошення, рослини ретельно оброблялися проти бур'янів. Неподалік від посіву ділки встановили сторожову вежу, з якої цілодобово спостерігав черговий, озброєний гладкоствольною мисливською рушницею.
Поліція затримала чотирьох учасників групи віком від 26 до 57 років, причетної до вирощування наркорослин, та відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України. Встановлюються власник земельної ділянки, організатор злочинної групи та шляхи реалізації наркосировини. Також вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Вилучені рослини оцінюються у понад 300 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рауль Показати IP 26 Липня 2021 14:59
вот это технологии !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus