USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сільську школу на Волині утеплять за 4 млн

30 Березня 2020 20:26
На капітальний ремонт фасаду опорного закладу «Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів», що на вулиці Шкільній, 40 у селі Суходоли Володимир-Волинського району, спрямують майже 4 мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила Зарічанська сільська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 14 квітня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 15 квітня.

Очікувана вартість пропозиції становить 3,93 мільйона гривень.

Капітальний ремонт фасаду школи включатиме демонтажні та підготовчі роботи, утеплення фасадів мінеральними плитами, установлення віконних зливів, утеплення цоколя, облаштування пандусу, гідроізоляцію, декоративне штукатурення тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Усі роботи мають виконати в період із 1 травня до 31 грудня 2020 року. Гарантійний термін становитиме 10 років із моменту здачі об’єкта в експлуатацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus