USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сільський ветпункт на Волині продали за 43 тис.

2 Січня 2023 06:43
Приміщення пункту ветеринарної медицини в селі Кремеш Володимирського району продали з аукціону. За нього виручили 43 тисячі гривень.

Торги тривали на електронному майданчику Prozorro. Продажі. Аукціон оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській і Волинській областях.

Приміщення пункту ветеринарної медицини площею 47,5 кв. м у селі Кремеш на вулиці Локацькій, 23 спершу виставили з початковою ціною продажу в сумі 14 178 гривень. Згодом довелося оголошувати повторний аукціон, на якому початкову ціну було зменшено удвічі – до 7089 гривень.

Ветпункт у Кремеші – це будівля, зведена в 1948 році. Вона забезпечена енергопостачанням і пічним опаленням. Оздоблення зовнішнє – кладка під розшивку швів, оздоблення внутрішнє – штукатурка, фундамент – цегляний, стрічковий, стіни – дерев’яні, обкладені цеглою, перекриття – дерев’яне без підшивки, підлога з дошки, покрівля з азбестоцементних листів, одинарні глухі вікна, двохпільні двері. Приміщення потребує капітального ремонту.

У результаті торгів переміг Богдан Слобода, який запропонував за приміщення найвищу ціну – 43 тисячі гривень.

Договір купівлі-продажу було укладено 21 грудня.

Як ми писали, крім приміщення в Кремеші, у Володимирському районі з молотка продавали пункти ветеринарної медицини в селах Кисилин і Дорогиничі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 2 Січня 2023 07:15
Скільки грошей затратили на продаж (оцінка, оголошення, зарплати всім задіяним чинушам)? Чи не варто було подарувати його селу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus