USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сім’я з Луцька знялась у передачі «Міняю жінку». ВІДЕО

1 Грудня 2010 13:20
Молода сім’я з Луцька стала учасником телепроекту на каналі «1+1» – протягом тижня в їхній оселі тривала зйомка розважальної передачі «Міняю жінку».

Передача вийшла в ефірі телеканалу 30 листопада, а зйомки тривали протягом тижня – з 25 по 31 жовтня. Родині з Луцька випало зніматись разом з сім’єю з Донецька.

За правилами проекту, подружжя на тиждень розлучились – в луцьку родину приїхала дружина з Донецька, а до донецького чоловіка приїхала лучанка. Завдання нових тимчасових мам та дружин, а також їхніх чоловіків та дітей – вжитися у чужій сім’ї та справлятись з усіма хатніми обов’язками.

Як розповіли герої телепроекту лучани Олександр та Наталія Семенюки, до участі у передачі їх підштовхнув син і про тижневий обмін родинами вони не шкодують, оскільки почали більше цінувати сімейні стосунки.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 69
глядач Показати IP 1 Грудня 2010 13:24
я бачила цю передачу і дуже не сподобалось культура луцької сім"ї, особливо чоловіка! Зате син у них - є чому позаздрити!
Таня до глядач Показати IP 26 Квітня 2014 18:04
Це все монтаж.
коли була и чи буде повтор? Показати IP 1 Грудня 2010 13:41
коли була и чи буде повтор?
Wolf Показати IP 1 Грудня 2010 13:59
Вчора ввечері була. Чи буде повтор - незнаю.
Андрій Показати IP 1 Грудня 2010 14:10
Повтор в неділю десь в 14:00
Лада Показати IP 1 Грудня 2010 14:10
жінка з Луцька теж розумом і культурою не виразилась(((а малий в них то точно - супер
Знаюча Показати IP 1 Грудня 2010 14:16
Повтор у суботу десь о другій
Titra Показати IP 1 Грудня 2010 14:20
Якщо порівнювати Донецьку родину з Луцькою то звичайно Луцька краща, але взагалі культура жахлива, особливо у мами... Тай тато не далеко, його жарти недоречні були... Помешкання вражає, звичайно, напевно податків платять 0,00, тому і живуть добре. Передача не сподобалась, обидві родини не цікаві взагалі...
BRUS Показати IP 1 Грудня 2010 14:22
шось відео не вантажиться. розкажіть подробнєй бо в мене 1+1 не показує. Чи було шось цікаве?
юля Показати IP 1 Грудня 2010 14:33
Але в порівнянні виглядали Луцькі супер! Приїхала пава , на дефіле вона ходить , та ти господинею себе покажи.Дитину манюсіньку залишила і плаче , та яка ти жінка!Правильно і добробут у нас кращий і жити ми вміємо нормально , а не в трущобах і бардаку!!!!
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2010 14:47
Підтримую попередні коментарі:луцька сім"я показала своє безкультур"я та рагулізм. Матеріально вони виглядають набагато краще донецької родини. Єдиний, хто заслуговує повагу у цій родині це їх син-молодчина хлопак! У донецькій сім"ї більш сподобалась дружина: безпосередня і приємна жіночка, що не скажеш про її чоловіка. А, взагалі, бажаю щастя і усього найкращого цим родинам та усім українським сім"ям!
Глядач Показати IP 1 Грудня 2010 14:48
добробут то наживне. душу продавати не можна... донецькі більше сподобались. щирі, прості, а досвід прийде
Мольфар Показати IP 1 Грудня 2010 14:59
Луцька сім'я не сподобалась. Особливо прикололи скарги на туалет надворі. Як то кажуть з села вийшов а село нє.
Provokator Показати IP 1 Грудня 2010 16:26
Зате "Адреналін" прорекламували і агенство Марини Занюк. Та й точка з канцтоварами на ринку тепер стала місцем знаменитим. Ще б пак! Тут 1+1 знімало, як розмальовку вкрали! :)))
я з Луцька Показати IP 1 Грудня 2010 16:32
Я також дивилась, видно тато лучанин себе таким мажором хотів показати, не гарно було. Звичайно луцька сім"я багатша ніж донецька, але не гарно себе вели "високомерно" сильно.А підприємці плачуть, що погано їм живеться.Видно- видно бідолах.
Українець до я з Луцька Показати IP 1 Грудня 2010 21:18
Заздрість-поганий порадник.
Вік Показати IP 1 Грудня 2010 18:56
Я хоть сам з Луцька але дуже не сподобались наші лучани.Велисебе дуже високомірно...тоже мені пава вибралась десь з глухого полісся і випедрювалась на всі сторони. А на рахунок підприємців це точно-погано живеться їм, було дуже видно.Так що нехай приймають кодекс)))
Hello Показати IP 1 Грудня 2010 19:08
Радий, що не лише мені наші "щирі" лучани не сподобались. Якщо живеш краще, то вже потерпи той тиждень, але це можливо коли є культура. В наших цього не було. Син справді супер, як не дивно. А у донецьких нормальна проста сім'я. Добробут ще наживуть.
ZloyDed Показати IP 1 Грудня 2010 19:31
А ви сумнівалися як живуть дрібні бізнесмени? Побачили? Ось і відповідь на питання з податкового кодексу! Трусити їх як грушу потрібно! А чоловік - такий собі, я бабло - а дружина в будинку все! Як це все примітивно! Одне позитив - син! Тільки-б вони його своїми поглядами не зіпсували!
пава Показати IP 1 Грудня 2010 19:45
Дуже соромно за лучан. Виховання за гроші не купиш.Наташа старається бути хазяйкою і це головна мета життя.Абсурд.Ви людьми станьте,не принижуйте інших,особливо через місяць,а обід інколи і підігріти можна.Життя не варте миттєвого переклеювання шпалер,а того,що ви,лучари,залишили в душах.Не сумуйте,зробіть висновки і розвивайтесь.
Андреас Показати IP 1 Грудня 2010 20:01
Ніколи не дивився цю передачу,але дружина включила, і сказала, що там мають приймати участь сімя з Луцька.Соромно ,та гидко було дивитися на Луцьких, мадам сама родом з села,скаржилася на туалет на вулиці.."КОРЧИЛА" З СЕБЕ "КРУТУ".Правильно в народі кажуть:"З Івана не буде пана".Обсирала на всю Україну бідну молоду сімю з Донецька.Особливо вразило,як вона випросила гривні на "сюрприз",щоб купити обої, і поклеїти у найманій квартирі,і потім ображалась,чому за це не відчула достойної вдячності.Краще б дитині щось купила.А її чоловік в Луцьку тим часом хамив жіночці з Донецька.Напевно він і організував ту крадіжку розмальовки на ринку,адже це все було на його очах,він спокійно стояв. Показав свою "гниль" перед відеокамерами.Моя дружина, та я під час перегляду, плювались і обурювались поведінкою Луцьких "базарників".
VEKTRA Показати IP 1 Грудня 2010 21:18
Сім"я з Луцька - типові бариги-полішуки... Пнуться зі всіх сил показово вибитись в "люди", а насправді не виходить, бо на них написано безкультур"я і провінційність (недивлячись на статки!).На мою думку, передача за своєю суттю є некоректною...
Sokol до VEKTRA Показати IP 6 Грудня 2010 00:21
типові бариги-полішуки +100)))))))))
Амедео Показати IP 2 Грудня 2010 05:40
З села дівчину дістати легко, село з дівчини - ніколи. Доведено "луцькою" рагульнею на всю Україну. Трошки соромно за рідне місто.
Юля Показати IP 2 Грудня 2010 08:57
Оце наша украінська жаба.Та скільки ж працювати потрібно , щоб ту копійку на зошитах заробити.Це зараз Луцькі мають добробут , а скільки для цього пахати треба було. З неба воно їм не впало!!! А ті Донецькі навіть для себе поприбирати не хочуть , лінтяї!!!Це теж складова слова"культура"- охайність не тільки душі, а й тіла.НАМАГАННЯ ЖИТИ КРАЩЕ - РУШІЙ ЦИВІЛІЗАЦІЇ!!! Луцькі не читайте коментарі , бо це заздрість.
Exaboto Показати IP 2 Грудня 2010 09:34
Це ж треба таку дічь диитись...
VSC Показати IP 2 Грудня 2010 09:45
Комментаторы ничем не отличаются от участников передачи. Наивные вы все. Это телевидение, в любой передаче есть режиссер и сценарий. Как прописали, так и сыграли. Чем вам наши земляки не понравились? Что сумели денег заработать? Так честь и хвала. Обои поклеила в развалюхе и заставила двор подмести? Что в этом плохого? Молодец, показала, что в любой жизненной ситуации нужно заботиться о своей семье. Луцкий папа прикалывался? Так он по жизни такой, ему что, на время передачи характер менять? Лучане молодцы, всей Украине было показано, что на западе живут работящие люди, сумели в этой, богом забытой, стране обустроить себе нормальную жизнь.
Сьцьопа Показати IP 2 Грудня 2010 09:57
Одностайна думка про луцьку сімю. Полішуки є полішуки. Навіть не поліщуки, а полішуки, такі як Адам Мартинюк. Цей протягнув в депутати комуніста, від якого вже давно пахне погребальними квітами, і такого ж в Любешівську адміністрацію. Щодо базарників, то нічого їм виступати проти влади. Самі таку вибирають, або не ходять на вибори. Крайня тупість, обмеженість. Боляче за такий "електорат". На третій день після виборів я зустрів одну полішку (вища освіта, гол. бухгалтер одного з солідних підприємств). Вона мене запитала: "А кого вибрали мером міста". Я відповів. "Щось не знаю такого...", - знизала плечима моя співрозмовниця. Я запитав, кого вона взагалі знає. Як виявилось - нікого. Ось вам відповідь на усі проблеми. Стиль життя: встати вранці, добратись до стола, від стола до базару, від базару до стола і знову до ліжка.
людина до Сьцьопа Показати IP 2 Грудня 2010 10:33
фу.. суцільна заздрість. та полиште ви всіх рівняти під один гребінець. базарники не такі тупі, якими ви хочете їх бачити. це те ж саме, що казати: всі лікарі - жорстокі, вчитель - це діагноз і тд... те, що базарники забезпечують свої сімї, дають людям роботу - це вже подвиг в нашій державі. і не туліть тут знову свої думки про політику. вони - недоречні і вже всім набридли.
Волинянка Показати IP 2 Грудня 2010 10:34
Лучани - обмежена бикота з базарною психологією. Понти, понти...і все. Добро потрібно робити тихо, а не сто разів на камеру повторити, яка я цяця, а хтось бека. Вчіться культури у свого сина!
людина Показати IP 2 Грудня 2010 10:46
шановні коментатори, не какайте собі на голову. "Лучани - обмежена бикота з базарною психологією" - от що це таке?
Леся Показати IP 2 Грудня 2010 11:43
Та хто його знає які ті сім'ї насправді?! Те, що показали, це явно не все. І робити висновки по одній передачі не варто. Єдиний беззаперечний висновок - передача не надто цікава вийшла. І дійсно через те, що сім'ї звичайні, як і більшість українських сімей. І взагалі можна подумати, у всіх тутешніх коментаторів родини ідеальні. Звідки стільки злості, люди?
олег Показати IP 2 Грудня 2010 11:48
чого це "собі не голову"? Я себе, особисто, з цією сімейкою зовсім не асоціюю. Чого б це раптом? Бикота є кругом. Чи Ви вважаєте, що у Луцьку її біти не може? І ще відносно заздрості - якщо будь-яку критику і засудження розцінювати як заздрість, то ми дуже далеко підемо. До речі, немала частина людей живе зовсім не гірше за учасників передачі, (я, здається, навіть краще), але чи це привід для захоплення хамською поведінкою?
Андреас до олег Показати IP 2 Грудня 2010 14:21
Згідний з Олегом,яке відношення критика має до заздрощів?Хамство, воно і в Африці хамство.
з Луцька Показати IP 2 Грудня 2010 13:21
а я думаю що якби Луцька сім'я була гниль і бикота вони не виховали таку гарну дитину як їх син!а то шо дитина хороша-погодяться всі))
123 до з Луцька Показати IP 2 Грудня 2010 15:31
ну так, звичайно. значить в алкоголіків не може вирости непитуща дитина, у крадія чи вбивці - нормальна законослухняна і т.д... Знаєте, багато в цьому житті важить така річ, як самовиховання. І це залежить від віку.
людина Показати IP 2 Грудня 2010 13:58
а хто захоплюється хамською поведінкою????? а там, де лучан обзивають бикотою, не конкретизують, що мають на увазі героїв передачі. читайте пильніше.
САМ Дурак Показати IP 2 Грудня 2010 15:14
Однозначно, "мачить" надо цих всіх камінь-каширських сибіряків-базарників!!! Не терплю Х А М І В! P.S. А хлопчик - це просто Дитя Боже! Ну не повезло йому з цими біологічними "батьками"...
олег Показати IP 2 Грудня 2010 15:21
Шановний(а)Людино, Лучани - малося наувазі, як я розумію, родина з Луцька. тобто, ці - лучани, а ті - донеччани. А Ви про що подумали? Класичний випадок за Фрейдом)))
Споглядач Показати IP 2 Грудня 2010 16:18
Передача справді виявилася малозмістовною і нецікавою. Анонсували протиставлення Сходу і Заходу, а порівнювались, в основному, статки сімей. НЕкоректно! Неприємно було спостерігати за лучанами. Таке міщанство... Проте сподіваюсь, не все ще втрачено. Діти у лучан хороші, а це ж визитівка батьків. Можливо, подивляться на себе з екрану і (!) переглянуть власні життєві пріоритети. Бо ж варто.
Наталія Показати IP 2 Грудня 2010 16:32
НУ про Луцьку маму це взагалі дивна і некультурна... "Чооловік! Уявляєш, я раз в день ходила в туалет!!!" Родина з Донецька знімає житло, яке їм по карману і оголошувати про їхній туалет на всю країно - я вважаю це недоречним....
олена Показати IP 2 Грудня 2010 16:33
я думаю, що вони ще й пишатимуться собою, тіпа, от ми які... звьозди...Власна некоректна поведінка мало ким визнається. А тут критика точно знижена.А діти бувають різні. В одній сім"ї навіть діти кардинально можуть відрізнятися.
Макс Показати IP 2 Грудня 2010 17:08
Прикро і соромно за наше місто,вірніше,що вибрали для участі в програмі обмежених базарників.Зверхність і понти,а сутність дріб'язкова.Особливо вражає чоловік.Його пошлі жести щодо перемоги "Волині",мат-перемат в "Адреналіні" красномовно говорять за так званого "бізнесмена":-).Квартира гарна,нічого не скажеш,наймані працівники оцінять,на кого гнуть спину за копійки і мерзнуть в ці морози.Через місяць потому мама сказала,що більше стала цінувати сім'ю,це добре.Тато теж став "більше" цінувати.За словами сина що "до того нічого не робив,то після передачі ще більше нічого не робить".Ось реальна характеристика тата-паразита на шиї у мами.Тільки мама цього не бачить.Поки що.І складається враження,що цей затишок у квартирі створила тільки вона.А тато так собі-понти перед базарниками,перед друзями,пиво,бані,допомогти люблячій дружині по господарству для нього приниження.Порівнюється з старою великою редискою - зверху червона,зсередини порожня і трухлява.Донецький чоловік набагато приємніший і скромніший за нашого "крутого".Добре,що показали точку на Варшавці,буду обминати.Єдиний великий плюс в луцькій сім'ї це їх син.Він нього надходить великий позитив,він все чітко розуміє і бачить.Молодець,хлопчина!!!!! Дай Бог,щоб ти не зіпсувався від свого батька.Успіхів тобі!!!!!!!!!!!!!!!!
VSC Показати IP 2 Грудня 2010 17:20
Культурный уровень большинства комментаторов намного ниже уровня объекта их комментариев. На себя посмотрите, свое поведение в быту проанализируйте. Нормальная семья, ничем не лучше и не хуже большинства луцких семей. Они ведь не дети олигархов, никто им миллионов не подарил, сами заработали. Мама "трохи сильска", а у всех комментаторов бабушки и дедушки в городах живут? Думаю, что не более 10 процентов, у остальных родители из села родом, что тут удивительного. Удивили вы меня, лучане комментаторы, сильно удивили. Да, а вы думали, что дети наших земляков читают ваши комментарии, а?
брєд Показати IP 2 Грудня 2010 19:44
дурню пишете! скілки можна обсирати один одного? і потім ми кажемо шо в цій країні погано жити! ТА МИ САМІ ТАКІ! ЖЕНЕМО ОДИН НА ОДНОГО! І ТОМУ ДОБРА В НАС НЕМА!
VEKTRA Показати IP 2 Грудня 2010 22:57
Абсолютно згідний з Максом. Є у нас така категорія чоловіків-паразитів, котрі переконані - я годувальник! Відповідно, дружина - рабиня. Хай сидить дома, виховує дітей і не дозволяє собі навіть зробити зауваження в його сторону. Егоїзм та скотство вищого гатунку! При цьому такі "тати" ще "виховують" дітей, з яких, ясна річ, виростють аналогічні "достойні" нащадки... На жаль, це наш сумний менталітет ...(( Добре, що в кожному правилі є виключення (я про сина луцької сім"ї)!
Мирон Показати IP 2 Грудня 2010 23:04
Луцькі "бізнесмени" молодці,самі показали свої статки податковій:-),і ще й на всю Україну.Тепер не сумніваюсь,що податкова інспекція або податкова міліція пристальніше буде звертати на саме цих Семенюків-платників(або неплатників) податків та їх декларації.Дуже вчасно передача вийшла,податківцям тільки цього і треба:-),"галочку" в списку вже,мабуть,поставили. А щодо коментаря VSC,то з ним можна частково погодитися,хоча і можна відповісти - МИ Ж ДОБРОВІЛЬНО З ПОНТАМИ В ЕКРАН НЕ СУНЕМОСЯ.
Мирон Показати IP 3 Грудня 2010 00:20
Луцькі "бізнесмени" молодці,самі показали свої статки податковій:-),і ще й на всю Україну.Тепер не сумніваюсь,що податкова інспекція або податкова міліція пристальніше буде звертати на саме цих Семенюків-платників(або неплатників) податків та їх декларації.Дуже вчасно передача вийшла,податківцям тільки цього і треба:-),"галочку" в списку вже,мабуть,поставили. А щодо коментаря VSC,то з ним можна частково погодитися,хоча і можна відповісти - МИ Ж ДОБРОВІЛЬНО З ПОНТАМИ В ЕКРАН НЕ СУНЕМОСЯ.
Ліза Показати IP 3 Грудня 2010 08:41
Дуже хотілося б, щоб всі наші люди жили заможно і добре.Давайте трошки більше доброти проявляти до своїх же українців.Хочеться, щоб нарешті ми навчилися цінувати і поважати один другого.
Businka Показати IP 3 Грудня 2010 09:15
Ну скільки можна обсмоктувати цю сім"ю!!!! Я теж дивилася передачу, але своїх коментарів не пишу, бо вважаю,що це не коректно.Ніхто з ВАС,шановні, не хоче поставити себе на їх місце, щоб так,на сайті обговарювали кожного члена їх родини. Так, сім"я Семенюків погодалась на зйомку передачі, але не погодилась на ці неприємні коментарі. Живуть собі люди, і нікого не чіпають, на пишуть про різні сім"ї всяке таке різне. А думаю, що потрібно і нам всім перестати писати, бо у родині можуть початися згодом проблеми. P.S. Я не є членом їх родини, і, власне, не знайома з ними.
Тру ля ля до Businka Показати IP 3 Грудня 2010 11:59
Гм... Їх ніхто не змушував приймати участь у цьому шоу. Вони самі виставили свою сім ю на загальний осуд. Хотіли прославитись. Це тепер їхні проблеми. Думаю, кожен має повне право тепер висловити свою думку.
рижик Показати IP 3 Грудня 2010 11:08
"шановні" Макси та їм подібні!Якщо ви виросли і живете в гавні то не потрібно гнати на людей які все,що мають, заробили самі,а не чекали коли їм держава дасть квартиру та пільгову машину.Якщо такі розумні подайте заявку та покажіть на що ви здатні,але ж ні ви тільки можете,що обсирати інших,а як до діла,то сидите по норах,голову в жопу і чекаєте коли все пройде,а потім знову починаєте обсирати все і всіх.
кукуся до рижик Показати IP 7 Грудня 2010 14:17
ну а це вже за стилістикою схоже на коментар тата-Семенюка.Або на дружаліка з найближчого оточення. Або на того, хто за рівнем культури аж ніяк не попереду..
Гнат до кукуся Показати IP 7 Грудня 2010 19:28
Погоджуюсь із Вами
Гнат до рижик Показати IP 7 Грудня 2010 19:24
Шановні Семенюки,втихомиртесь, в людей вже склалась думка стосовно вас.
Микола Показати IP 3 Грудня 2010 14:53
Цікаве твердження...Для того коментарі на сайтах і існують,щоб кожен висловив свою думку.Ось всі і висловлюють,ніхто нікого не обсирає.Одні критикують,інші хвалять.Що ж тут не так? Так же у всьому світі.Хочу і свій коментар добавити.Вкрай неприємне враження від ситуації з розмальовкою.На жаль,луцький чоловік поступив вкрай низько,що образив донецьку жіночку якимись паршивими 10 гривнями за начебто вкрадену розмальовку.Не зміг бути вищим за ту 10-ку,то так її і вартує.Донецької шкода,вона ледь не плакала в екран.А в цілому в таких передачах проявляється більше,ніж видно ззовні. З приводу податків.Невже це правильно,що такі підприємці платять державі лише єдиний фіксований податок.Тож Семенюки явно показали,що вони,вірніше діюче законодавство,сильно обдурює державу.Тепер не дивуюся,чому підприємці вийшли на Майдан,хто б що не говорив.Сутність така - нагребти на перепродуванню товара побільше,податки платити по мінімуму.Яка від них користю державі??? А що вчителям,лікарям,бюджетникам,на розвиток соціальної сфери? По 200 грн з підприємця?А потім обурюємося на занепад соціальної сфери в державі,президентів і прем'єрів клянемо.Задумайтесь,невже Семенюки стали б гірше жити,якби поділилися з державою і платили з доходу хоча б 15%(наприклад)?Але ж ,якщо згадати за 10 грн за розмальовку,то,як кажуть,коментарі вже зайві...
обурений Показати IP 3 Грудня 2010 16:15
дуже не сподобалася поліська"пані" .Але я думав що може то тільки мені так.Але по коментарях бачу- ні таки правда невихована і муж не далеко пішов.А лежанка біля китайського каміна і їх роздуми вголос про людей життя-то просто не знаю як нарвати .Шкода що наше місто представляли вони.Краще б відразу сказали звідкіля ж то родом така блакитна кров.Чи не ходили часом до вітру в корчі -а зараз всі вигоди подавай яке панство.....А хто знає з звідкіля вони.Напишіть-бо просто цікаво.
О Показати IP 3 Грудня 2010 16:46
базарники кажуть вона вроді з Камінь-Каширського р-ну. Пулєха дала жару на ТВ .
Старожил Показати IP 3 Грудня 2010 17:13
як казав Кернес добкіну -постная ....не цікаві родини.Одні ще на ноги не зіпялися і живуть бідненько-але то не порок бо щирі і прості.А другі чисті міщани.А які гарні і духовні є родини у Луцьку.Може попросимо реабілітацію і пошлем таку родину на зйомки наступної передачі.Як скажете?
Не лучанин Показати IP 6 Грудня 2010 16:33
Однозначно, "мачить" надо цих всіх камінь-каширських сибіряків-базарників!!(кінець цитати) А що-у вас там Камінь-Каширський-то типу Чукчанії?))))Бо друг дитинства там осів-от мені і цікаво.
Ні-базарному бидлу Показати IP 6 Грудня 2010 16:50
На жаль,ця сімейка осоромила Луцьк. Звичайне непотрібне бидло, яке хотіло "попонтоватися",але своїм недалеким розумом може ніколи не зрозуміти, що осоромилось на всю Україну і перед лучанами. На їх точці принципово нічого не купуватиму, як і мої знайомі. Ех, як же ви себе знеславили і викликали на себе стільки однозначного негативу на всіх форумах.
лл Показати IP 7 Грудня 2010 10:20
що сталося -те сталося.досить говорити нехай живуть як знають. у кожного своя правда
P.S. Показати IP 13 Грудня 2010 21:22
На мою думку луцька сім'я це - сімя з якої треба брати приклад, а не нарікати на владу і державу, бо працювати ніхто нікому не забороняє, хочеш мати то працюй, а не рахуй чужі гроші, а рівень культури в кожної людини різний, але ображати і принужувати людей які є вихідцями з села це є некультурно, покажіть но як ви живете лучани корінні і свій рівень, слабо? то сидіть і мовчіть а не корчите тут із себе культурних!
Eliza Показати IP 14 Грудня 2010 18:48
Соромно за таких Лучан! Поведінка жахлива у мами яка корчить з себе невіть що,постійні насмішки та приниження інших, характеризують її не з кращої сторони. Мова повна суржику,просто шок! Родина з Донецька хоть і простіша в плані достатку але поводили себе гідно . ОТОТО ЛУЦЬК і вибрав представників !ЖАХ!
Сухомлинського,4 Показати IP 14 Грудня 2010 22:08
Мені давно соромно, але що робити? Після цього чи варто "ДОНЕЦКІХ" хаяти??? Дивно, що 1+1 це все показало. Я за Цензуру і Податковий кодекс. За місяць плачу податків стільки, скільки декларують доходів окремі "ЛУЦЬКІ". Набридло...
До Сухомлинського і інших Показати IP 15 Грудня 2010 11:58
А чого ви судите про базарників по одних дебілах,які прославилися на все країну своїм бидлізмом?На базарі є і нормальні люди,які замість податкової жертвують одяг,взуття і фінанси бідним людям.Просто ця сім"я сидить по вуха в ЛАЙНІ і на передачу вони пішли заради грошей.В них повно кредитів і боргів,а з боку все так грно виглядає..... Повірте,я знаю що пишу.
Зося Показати IP 15 Грудня 2010 14:30
Шановні,чого ви "вчепилися" до луцької сім"ї?МОЛОДЦІ! Вони вміють господарювати,вміють заробляти і податки будуть платити.А про кредити... то ви скажіть в кого їх немає? І про шпалери, правильно зробила,хоч якийсь пристойний вигляд став тієї кімнати.А суржик? в кого з нас волинян його немає? Послухайте,як говорять вчителі в школі...І ще одне ...Не судіть ,і не будети судимі.З Днем працівника суду!!!
Глядач Показати IP 21 Грудня 2010 01:56
А чого ж було здерати шпалери,чого ж було не поклеїти іншу кімнату з пошарпаними стінами? А взагалі, то краще б дитині щось накупила. В сауну пішла,а тиждень що не милася?
саша Показати IP 7 Квітня 2011 00:27
ребята я Луцкую семейку отлично знаю! Они такие как в передаче и есть! БИКОТА СЕЛЮШАРНАЯ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus