USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скандал на Волині: люди повстали проти жінки, яка тероризує родичку та її 4 дітей

11 Вересня 2018 14:41
У Береговому Рожищенського району чи не усе село повстало проти місцевої мешканки Світлани Куденчук, яка, зі слів людей, разом із чоловіком тероризує родичку - багатодітну вдову Людмилу Данилюк. Про саму Людмилу, а саме так звуть жінку, яка нібито потерпає від родинного насильства, люди відгукуються позитивно, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Зі слів селян, вони стали на захист вдови Людмили, бо вже було несила дивитися, як вона бідолашна страждає.

Людмила стала вдовою у 31 рік, нещасний випадок забрав життя її чоловіка та батька 4 дітей. Вже три роки Людмила проживає із матір’ю-інвалідом і сама виховує неповнолітніх напівсиріт. Проте, за словами вдови, майже два спокою її родині не дає рідний брат Леонід Куденчук разом зі своєю дружиною, які живуть у будинку через дорогу. Жінка не розуміє, що саме стало причино такої ворожнечі і чому рідний брат виганяє її із материної хати.

Людмила Данилюк розповідає, що дружина брата забрала у неї банківські картки, на які надходять кошти на дітей, а також відбирає у неї заробіток за видоєне від спільної корови молоко. Жінка боялася звертатися до правоохоронців. Місцеві обурюються, мовляв, Світлана користується тим, що за вдову нікому заступитися, і виявляє агресію як до Людмили, так і до її дітей. Селяни кажуть, неодноразово бачили як невістка била братову та її дітей.

Підтверджує слова селян і свекруха Людмили Марія Данилюк.

«Вона така залякана стала, що я не знаю. Я свекруха її, але мені шкода, що дружина сина хоче осиротити її дітей. Сказала, що я позбавлю батьківських прав, бо вона п’є, відправлю дітей в інтернат, а її в психіатричну лікарню. Хіба то братова? Вона навіть не має за що дітям хліба купити», - бідкається старенька.

Своєю чергою, діти не побоялися говорити на камеру: розповіли, що їх б’є тітка. Ба більше, із дому їх виганяє бабуся Ганна.

Проте, сама Світлана відкидає усі закиди проти неї. Жінка звинуватила односельчан у самосуді і навіть викликала правоохоронців.

Сільський голова Олександр Овруцький каже, що раніше сім’ї жили мирно, і уявлення не має, що трапилося між ними. Проте, через ці конфлікти мусить з’являтися у Береговому мало не щодня.

Місцеві розповідають, що поліція нічого не робить.

У рожищенському відділі поліції, куди звернулися журналісти за коментарем, повідомили, що поки не готові говорити на камеру. Але правоохоронці переконують: у них все зареєстровано і наразі щодо факту фізичного насилля триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
О Показати IP 11 Вересня 2018 15:26
чекаєм чергових "героїв" на дурнуватих програмах "стосується кожного", "говорить Україна", "один за всіх".
Ксенія Показати IP 11 Вересня 2018 16:49
Нашим ЗМІ, як завжди, подай якогось скандалу. А розібратися в ситуації, проаналізувати проблему зі всіх сторін, з'ясувати причини виникнення - на це не вистачає ні бажання, ні професійності, ні людської совісті. Злітаються, як мухи на лайно ( пробачте). А де гарні новини, де описані зразкові сім'і, хоророші події, досягнення, які б надихали людей робити добро, любити?.. Ні, крові подавай. Гидко читати, слухати, бачити. Інформаційний простір став негативно хворий, що відбивається й на житті людей.
Коза Показати IP 12 Вересня 2018 10:03
Зрозуміла з статті, що власником хати і господарства є Ганна (мати Людмили). Не може такого бути, що одна хороша - всі погані. Якщо мати виганяє дочку і внуків - значить щось не те. Стаття однобока. За молоко гроші - це півбіди (корова мабуть Ганни), а от гроші на дітей - це інше питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus