USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькій художній школі передали сертифікат на придбання вугільної печі

12 Жовтня 2018 16:27
Луцькій художній школі передали сертифікат на придбання вугільної печі для випалювання керамічних виробів. Подарунок вручили 12 жовтня під час відкриття виставки творчих робіт викладачів Луцької художньої школи з нагоди дня художника «Осіння палітра» в арт-галереї «Луцьк».

Директор Департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів привітала усіх присутніх з прийдешнім Днем художника, який щорічно відзначається у другу неділю жовтня.
«Завдяки вам в наш час мистецтво відіграє дуже важливу роль у формування особистості. Я знаю, як ви відноситесь і до подій, які відбуваються в нашій країні - це відображається на багатьох виставках, які проводилися протягом року», - зауважила директорка.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зізнався, що в дитинстві теж був учнем художньої школи, тому розуміє всю складність професії.
«Насамперед хочеться, щоб ваша робота приносила не тільки естетичне задоволення, а й фінансове», - звернувся до присутніх посадовець. Разом з тим Григорій Недопад передав колективу Луцької художньої школи сертифікат на 30 тисяч гривень для придбання вугільної печі, у якій проводиться випікання керамічних виробів.

«Це мрія колективу і це дасть ще одну можливість для школи розвивати напрямок керамічного мистецтва», - наголосила Тетяна Гнатів.


Директор Луцької художньої школи Іван Гаврилюк пожартував, що разом із мистецькими виробами у печі смажитимуть картоплю. «Дякую за дійсно приємний сюрприз. Направду школа як навчальний заклад повинна бути відповідно обладнана, щоб відповідати запитам сьогоднішнього дня», - наголосив директор школи.
Чоловік зауважив, що подібні виставки стали вже традиційними, бо поєднання викладацької і творчої роботи є досить складним, однак успішним. «З кожним роком ці роботи стають кращими. Це дуже гідна експозиція, яка варта, щоб вийти і за межі цього залу. Загалом робота викладачів школи дуже важлива, бо це не тільки навчання графіці або живопису – це формування особистості», - додав Іван Гаврилюк.

Виставка «Осіння палітра» функціонуватиме ще два-три тижні. Всіх поціновувачів прекрасного кличуть долучитися і оцінити роботи 17 викладачі Луцької художньої школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus