USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Скільки на Волині звільнять працівників РДА після укрупнення районів

6 Січня 2021 23:39
Працівників 16 райдержадміністрацій Волині 6 січня повідомили про вивільнення з посад.

Про це Суспільному розповіла начальниця відділу облдержадміністрації Ірина Лебедюк.

Тож у місячний термін державні службовці будуть звільнені з посад, а у двомісячний термін усі інші працівники РДА так само будуть звільнені зі своїх посад.

«Загалом в області має бути 590 працівників. До Нового року – було 1184», – каже Ірина Лебедюк.

До 18 січня створять комісії з ліквідації райдержадміністрацій та передачі майна у власність новоствореної територіальної громади.

«Місто Рожище до адміністративно-територіальної реформи було районним центром. З першого січня Рожищенський район у складі Луцького укрупненого району», – розповідає голова райдержадміністрації Сергій Шкода.
У розпорядженні про вивільнення працівників поза штатом опиниться 63 людини. Сергій Шкода каже, що свої функції голови ще виконуватиме впродовж трьох місяців, поки не передасть усі робочі справи наступникам.

Спеціалістка районного управління економіки Ольга Шолохова 10 років на державній службі. Говорить: з думкою про скорочення змирилася, сподівається знайти роботу у новоствореній Луцькій райдержадміністрації. Хоча жінка не виключає, що можливо доведеться їхати на заробітки, на фізичну працю.

Утворення нових районів не вплине на заповнення адреси у поштовій кореспонденції, – розповідає заступниця директора Волинської дирекції Укрпошти Олена Рудник. Оскільки на конверті обов’язково вказується індекс місця призначення, а всі населені пункти підв’язані під індекс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Конюх Їван із Свинюх Показати IP 7 Січня 2021 08:23
Кількість районів зменшилася у чотири рази, а кількість чиновників - всього у два рази ! Враховуючи, шо адмінтерреформа продовжується - тут є ще велике поле діяльності ! Для об'єктивності порівняйте загальну кількість держслужбовців з органів державної виконавчої влади і органів місцевого самоврядування по області і по Україні до реформи і після ! Бо то таке плем'я, шо ти їх випихаєш у двері, а вони вертаються через вікно ! І нема на то ради !
(:-|) Показати IP 7 Січня 2021 14:54
Цю абсолютно непотрібну та бедіяльну вертикаль вже давно потрібно розігнати повністю. Кругом ОТГ, котрі і вирішують питання люду. Зайдіть в будь-яку РДА, ОДА - кава, плітки, посилання із одного кабінету до іншого, у всіх на компах відкритий фейсбук, роботи 0%.
? Показати IP 7 Січня 2021 16:59
Польща, зустрічай нові робочі руки. А місцева пянь і рвань не нарадується ...
Сергій до ? Показати IP 8 Січня 2021 10:28
А навіщо Польщі наші чиновники? Вони там що працювати будуть ?
Пенсіонерка Горбата Показати IP 8 Січня 2021 12:57
Усіх нахвіг сраною мітлою гнати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus