USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки цьогоріч у Луцьку витратять на прибирання міста, туалети і косіння газонів

16 Січня 2022 16:09
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив низку тендерів на послуги з прибирання, косіння газонів, вирізування чагарників і нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

Торги тривають на сайті державних закупівель.

Ідеться про такі тендери:

- нанесення дорожньої розмітки (очікувана вартість – 4,05 мільйона гривень); включає нанесення розмітки, демаркацію дорожньої розмітки, розмічання покриття автомобільних доріг, герметизацію швів та тріщин;

- послуги з прибирання громадської вбиральні в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (очікувана вартість – 600 тисяч гривень); включатиме вологе санітарне прибирання відповідно до затвердженого графіку роботи, щогодинну обробку деззасобами предметів і поверхонь, як-от ручки дверей, туалетних кабін, дозатори мила, щоденне забезпечення туалетними матеріалами (папером, рідким милом, паперовими рушниками тощо), утримання в належному санітарному стані прилеглої до вбиральні території;

- послуги зі збирання безгосподарних побутових відходів (очікувана вартість – 2,5 мільйона гривень);

- послуги з косіння газонів, стрижки кущів, вирізування самонасіву і порослі кущів м’яколистяних порід дерево-чагарникової рослинності на території Луцької міської територіальної громади (очікувана вартість – 3,235 мільйона гривень); включатиме викошування газонів мотозасобами та згрібання трави із навантаженням і вивезенням, стрижку живих огорож, видалення чагарників із подальшим згрібанням і вивезенням зрізаних гілок;

- послуги з сервісного мобільного обслуговування туалетних кабін (очікувана вартість – 450 тисяч гривень); ідеться про встановлення та обслуговування на постійній основі 10 мобільних туалетних кабін та однієї кабіни для людей з інвалідністю на Театральному майдані (шість одиниць), спортмайданчику на вулиці Глушець (одна кабіна), в районі каскадного фонтану (дві кабіни) та на Теремнівських ставках (дві кабіни).

Усі ці послуги мають надаватися в місті до кінця 2022-го року.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
321 Показати IP 16 Січня 2022 16:29
Скільки мають вкрасти виконавці, підрахували?
Їван з Гнідави Показати IP 16 Січня 2022 17:02
Як далекогляно поступили міські управлінці, шо не відновили громадського туалету на Театральному майдані, біля "Сніжинки" на П'ятницькій гірці біля ЦНАПу - скільки бюджетних коштів міська рада зекономила ! А так відкрий туалєт - і мали би проблєми на свою голову і пригоди на свою с&аку ! Мусили би тратити гроші на дезодорант для витирання дверних клямок ! А так - на нєт і суда нєт ! На черговій сесії тре проголосувати за перерозподіл зекономлених коштів !
ЗнайЮ Показати IP 16 Січня 2022 18:11
Для декого словосполучення "косити зелень", набуває нового значення)
Лучанин Показати IP 16 Січня 2022 21:27
Наскільки я зрозумів туалет як у парку так і на театральному майдані буде безкоштовним. Це добре, треба буде роздрукувати умови тендера і потім в разі вимагання грошей засунути ці сторінки тому хто буде це робити у одне місце. А чому в нас завжди говорять що розмітка має протриматися пару років, а тендер організовують по 2 рази на рік? Де гарантія, чому ці горе-розмітчики не перемальовують за власний кошт?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus