USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільки у Луцьку планують витратити на відзначення свят у 2020 році

6 Листопада 2019 09:13
Найбільшу суму планують витратити на відзначення Дня міста, передбачили також виділення коштів для святкування Днів села Прилуцького старостинського округу.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 листопада.

Члени виконкому схвалили проєкт програми фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення на 2020 рік.

Програма розроблена з метою координації та мобілізації організаційних і фінансових ресурсів для належного рівня підготовки та проведення заходів державного, обласного, місцевого значення та цільового та ефективного використання бюджетних коштів. Термін реалізації Програми – 2020 рік. Обсяг фінансування становить 1,53 мільйона гривень.

Загалом передбачили фінансування понад 40 заходів. Зокрема, 648 тисяч гривень передбачені на відзначення Дня міста, 203 тисячі – на відзначення професійних свят, 105 тисяч – ювілейних дат, 100 тисяч – на придбання цінних подарунків, 100 тисяч – на вшанування пам'яті жертв Другої світової війни (День Перемоги), 90 тисяч – на святкове засвічення головної новорічної ялинки та ялинок у мікрорайонах міста, 70 тисяч – на вшанування пам'яті загиблих під час виконання завдань антитерористичної операції на сході України, виготовлення пам'ятних знаків, 70 тисяч – на відзначення Дня Незалежності України. Вперше передбачать 20 тисяч гривень навідзначення Днів села Прилуцького старостинського округу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus