USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки в Луцьку наступного року витратять на святкування

21 Листопада 2019 10:30
На фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення наступного року з міського бюджету Луцька планують скерувати близько півтора мільйона гривень.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Керівниця відділу зв’язків з громадськістю Олена Макарова нагадала, що цьогоріч бюджет Програми фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення становив 1,480 мільйона гривень, наступного року бюджет програми планують підвищити до 1,530 мільйона гривень.

Вона зазначила, що, як і в попередні роки, найбільша сума (близько 600 тисяч гривень) буде спрямована на відзначення Дня міста, оскільки передбачається масштабне святкування за участі, зокрема, запрошених делегацій.

Ще 408 тисяч гривень закладено на відзначення ювілейних та поточних свят.

Близько 70 тисяч гривень закладають на заходи зі вшанування загиблих в АТО лучан.

«Дай Бог, щоб ми цю суму не використовували, але ми її закладаємо. Це кошти на квіти, меморіальні таблиці та поховання», – зазначила Олена Макарова.

Посадовиця розповіла, що суму, яку закладають у бюджет програми, не можна перевищити, однак на заходи можна витратити менше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus