USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Скільки закладів освіти на Волині рекомендовано для навчального процесу

30 Серпня 2023 17:04
Станом на 29 серпня фахівці Головного управління ДСНС Волині оглянули 964 із 1201 закладу освіти в області. За результатами перевірок, рекомендовано до здійснення навчального процесу 765 закладів. Під час оглядів склали відповідні акти оцінки захисних споруд.

Про це повідомив заступник голови ГУ ДСНС Волині Василь Оліферчук під час брифінгу щодо початку нового навчального року.

Ще 199 освітніх установ залишаються не рекомендованими через різні порушення, зокрема відсутність укриттів.

«Станом на зараз керівники об’єктів та громади зацікавлені, щоб привести в належний стан укриття і забезпечити захист учасникам освітнього процесу», – зазначив Василь Оліферчук.
Читати ще: Онлайн чи офлайн: повідомили, як навчатимуться учні на Волині

З його слів, працівники ДСНС консультують заклади освіти щодо кращого забезпечення стану укриттів.

Як зазначив Василь Оліферчук, серед громад, які найкраще впоралися з облаштуванням укриттів, – Луцька, Володимирська та Ковельська. Представник рятувальної служби додав, що всі громади області зацікавлені в облаштуванні захисних споруд, шукаючи можливості для їх будівництва і ремонту.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus