USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Скинув гроші на картку: у Луцьку шахрайка обманула військового, який хотів орендувати квартиру

14 Січня 2023 14:56
В обласному центрі Волині шахрайка обманула військовослужбовця, який хотів орендувати квартиру. Він побачив оголошення та зустрівся з жінкою, передавши їй кошти за оренду. Але за вказаною шахрайкою адресою жили інші люди.

Луцький міськрайонний суд оштрафував злочинницю на 34 тисячі гривень.

Лучанка Ілона Б. розмістила у Фейсбуці неправдиве оголошення про здачу квартири. Знайшовши «орендаря», жінка отримала від нього на банківську картку шість тисяч гривень, хоча й не збиралася здавати квартиру в оренду.

У суді шахрайка визнала свою вину, підтвердивши обставини справи. Вона зазначила, що відшкодувала потерпілому завдані збитки.

Натомість потерпілий, який є військовослужбовцем, розповів, що, побачивши у Facebook оголошення про здачу в оренду квартири, зустрівся з обвинуваченою та передав їй шість тисяч гривень. Коли ж чоловік приїхав за вказаною шахрайкою адресою, то там проживали інші люди. Злочинниця відшкодувала шкоду, тому позовів потерпілий не заявляв.

Врахувавши всі обставини, суд оштрафував шахрайку на 34 тисячі гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus