USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В міноборони РФ заявили, що знищили у Львові військовий логістичний центр і склади боєприпасів

19 Квітня 2022 12:18
У міноборони РФ повідомили, що в понеділок, 18 квітня, ракетними ударами було знищено військовий логістичний центр і склади боєприпасів у Львові, куди надійшла велика партія найсучаснішої зброї США.

Про це написав російський Інтерфакс та низка інших ЗМІ, передає НВ.

«Вранці 18 квітня високоточними ракетами повітряного базування ВКС Росії в районі Львова завдано удару по 124-му об'єднаному центру забезпечення тилу командування сил логістики українських військ. Знищено логістичний центр і великі партії іноземного озброєння, що були в ньому, що надійшли за останні шість днів в Україну від США та європейських країн», – повідомив офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков.

За інформацією ЛОВА, російські військові злочинці завдали чотирьох ракетних ударів по Львову. Одна з ракет влучила в сервіс шиномонтажу та автомийку, де перебували близько 20 людей.

Інші три ракети влучили у складські приміщення, які не використовують.

Унаслідок обстрілу загинули семеро людей, наймолодшому з яких 30 років. Поранення отримали 11 людей, троє перебувають у реанімації.

Серед постраждалих є дитина – трирічний хлопчик Артем із Харкова, який евакуювався до Львова з мамою. Дитині відсікло частину пальця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus