USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Словаччина вперше за 4 місяці послабить коронавірусні обмеження

14 Квітня 2021 12:23
Із 19 квітня Словаччина планує відмовитись від деяких обмежень, пов’язаних з коронавірусом, зокрема, несуттєві магазини відкриються вперше за чотири місяці.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Aktuality.

Серед іншого, будуть відкриті несуттєві магазини та заклади сфери послуг, готелі та пансіонати також відновлять роботу. Умовою їх відкриття буде підтримка санітарного режиму та негативний тест на Covid-19.

Ресторани залишаться закритими.

Якщо епідемічна ситуація не погіршиться, скасування подальших обмежень стане можливим після 26 квітня.

Із понеділка церкви зможуть проводити богослужіння за участю вірян – з грудня служби можна було транслювати лише через інтернет.

Займатися спортом можна буде, але лише на відкритих просторах та в групах до шести людей. Подібне обмеження стосуватиметься басейнів. Відкриються зоопарки та ботанічні сади, музеї та галереї.

Прем’єр-міністр закликав продовжити чинні досі обмеження та заявив, що скасування обмежень пов’язане з поведінкою громадян. Він зазначив, що під час свят число «R», яке вказує, скільки людей може заразитися від одного зараженого, зросло з 0,8 до 0,95.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus