USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Майже половину населення Словаччини перевірили на коронавірус

1 Листопада 2020 23:34
У Словаччини після початку масового тестування на коронавірус перевірили вже майже половину населення країни. Безкоштовне тестування зробили 2,58 млн громадянам Словаччини.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

За даними міністр оборони Словаччини Ярослава Нага, 25 850 осіб, або ж 1% перевірених, дали позитивний результат. У цих громадян виявили коронавірус, тепер їх відправлять на лікування або карантин.

Всього у Словаччині проживає 5,5 млн громадян. Це тестування має дозволити словацькій владі уникнути колапсу медичної системи через нову хвилю коронавірусу. Тестують майже всіх людей, крім дітей до 10 років.

Нагадаємо, процес масового тестування на коронавірус почався у Словаччині вчора, 31 жовтня. Біля місць тестування утворювалися велетенські черги охочих пройти перевірку.

Додамо, у Словаччині з 24 жовтня по 1 листопада діяла комендантська година. Особи, які здали негативний тест на коронавірус, звільнялися від обмежень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus