USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Смертельна ДТП на Волині: від зіткнення двох авто загинув поляк

19 Червня 2019 12:39
Автомобіль «Fiat Ducato» зіткнувся із легковиком «Citroen C4». У ДТП одна людина загинула, семеро постраждали. Аварія трапилася сьогодні вранці на автодорозі, сполученням «Київ –Ковель – Ягодин», поблизу села Уховецьк Ковельського району, інформує волинська поліція.

Дорожнього-транспортна пригода сталася близько восьмої години. На місці події працює слідчо-оеративна група поліції, з’ясовуються обставини трагедії.

Попередньо поліцейські з'ясували, що за кермом автомобіля «Fiat Ducato» перебував 45-річний житель Маневицього району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Citroen C4», під керуванням 67-річного громадянина Республіки Польща. Іноземець загинув на місці ДТП, тілесні ушкодження отримала також і 68-річна пасажирка цього транспортного засобу, теж громадянка Республіки Польща.



Постраждали шестеро пасажирів автомобіля «Fiat Ducato», серед яких троє дітей віком 16, 14 та 6 років. Усі вони жителі Маневицького району.

На місці працює слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у Волинській області. Правоохорнці з’ясовують усі обставини трагедії.

Подію зареєстровали у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопушення та інші події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розсілудвань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Волині застерігає громадян про необхідність неухильного дотримання вимог правил безпеки дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ор Показати IP 19 Червня 2019 12:54
біля самісінького села Поворськ зі сторони Ковеля, хто це пише , з того місця до Уховецька- 14 км

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus