USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Смертельний челендж у соцмережі: ще двоє дівчат наковталися таблеток в школі

17 Лютого 2021 20:25
В Умані Черкаської області дві восьмикласниці наковтались таблеток і потрапили до лікарні. Дівчата приймали препарат «Дротаверин» в приміщені школи.

Про це пише УНІН.

«Дійсно був такий виклик на «швидку». До лікарні було доправлено двох дітей з підозрою на отруєння «Дротаверином», - сказала речниця Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради Ірина Назарок.

Дві дівчинки випили по 10 таблеток. Що спонукало їх до цього кроку, наразі невідомо. Участь у небезпечному експерименті дівчатка не визнають.

У поліції встановлюють обставини отруєння восьмикласниць і опитують свідків, повідомила речниця поліції Черкащини Зоя Вовк.

За її словами, дівчата у стабільному стані, їхньому життю нічого не загрожує. Зараз ними займаються медики.

На місці події працюють слідчо-оперативна група та ювенальна превенція поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини й опитують свідків.

16 лютого в одному з ліцеїв Боярки дві дівчинки отруїлися таблетками, які самі купили в аптеці. Випити таблетки вони вирішили після того, як побачили в мережі заклик, щоб ковтнути 40 таблеток і подивитися, що з ними буде. В результаті одна з дівчаток померла. Встановлено, що вони вживали препарат Дротаверин.

Що таке Дротаверин

Дротаверин, яким отруїлися учениці, використовується для зняття спазмів гладкої мускулатури, що пов'язані із захворюваннями біліарного тракту, у разі захворювань сечового тракту і шлунково-кишкового тракту, від головного болю та при гінекологічних захворюваннях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus