USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спека, смаколики та несамовиті танці: другий день Lutsk Food Fest

29 Липня 2018 20:15
Частування напоями, екзотичні та традиційні смаколики, запальні танці тих, хто прагне отримати у винагороду пляшку ігристого вина та дитячі розваги: під палючим липневим сонцем на території Луцького замку минув другий день фестивалю Lutsk Food Fest.

Учасники фестивалю, що відбувався 29 липня, пропонували скуштувати запечені просто неба ковбаски, м'ясо, різноманітні морепродукти, пікантні соуси, страви грузинської кухні, горіхи, картопляні чіпси, солодощі тощо.

Зважаючи на нестерпну спеку, популярністю відвідувачів користувався холодний сидр із різними смаками: продавці запевнюють, що це продукт натурального бродіння яблук з додаванням смаків груші, вишні, дині чи кактусу. Для того, аби лучани не сумували, куштуючи наїдки у затінку літніх майданчиків, їх розважали вихованці школи вуличного танцю «Stylez Studio», а згодом влаштували BBQ батл від ТМ «ІДНА». Ті ж, хто хотів отримати як приз пляшку ігристого вина, зголошувалися брати участь у запальному конкурсі: змагалися конкурсантки різної статури, серед яких аніматора у костюмі носорога.

Поки для дітей влаштовували майстер-класи та інші розваги, дорослим пропонували дегустувати декілька видів хмільних напоїв та визначити серед них найкращий.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 29 Липня 2018 20:35
Невже вам мало місця в парку?Що ви навчите тих дітей,яку історію їм розкажете про замок,як ви бухали в ньому,це історичне місце чи то генделик?Фуу,гидоття!!!Зайдіть в бібліотеку,або в музей і з таким самим успіхом розкладіть багаття,нажарте шашликів,це ж те саме ви робите в замку.
11 Показати IP 29 Липня 2018 20:47
На вулиці жара . Вся їжа на вулиці . Це скільки бактерій . На що служби дивляться, і як люди їдять це .
Торі до 11 Показати IP 30 Липня 2018 10:18
Кожен має свою голову і знає, що йому робити. Ви передивились Ревізора, там теж одні бактерії. Як ми ще всі не вимерли із-за тих бактерій і антисанітарії??
Анонім Показати IP 29 Липня 2018 22:51
Недотримання елементарних норм при приготуванні і реалізації харчових продуктів. Порахуйте на фотках, скільки "кухарів" ховає волосся під шапочкою, скільки працює в рукавичках?
Торі Показати IP 30 Липня 2018 10:24
А ви думаєте на всіх виробництвах одівають шапочки-рукавички? То, напевно, я вас розчарую... А потім продукція попадає на прилавки ВСІХ магазинів! Але ви ж не маєте с**чку кожен день, тому не треба кіпішувати і і робити з мухи слона, бо вже трохи дістало
Анонім Показати IP 30 Липня 2018 23:14
Ужжассс це хімічне фраголіно. Панство, беренжіть нирки і печінку від тої ароматизованої хімії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus