USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Спорт та розум: у Луцьку нагородили переможців шкільної спартакіади Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Фото

13 Лютого 2023 17:00
В обласному центрі Волині переможці минулорічної спартакіади Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» серед шкіл Луцької міської громади отримали заслужені нагороди.

Нагородження трьох шкіл-переможців відбулося у Волинській ОДЮСШ 13 лютого.

За 2022 рік Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» організував та провів дев’ять спортивних та інтелектуальних заходів, серед яких Кубок Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» з футзалу серед учнів 8-9 класів, Турнір з волейболу серед збірних команд шкіл, Чемпіонат міста з футзалу «Ліга мікст» серед школярів Луцької міської територіальної громади, Чемпіонат міста з баскетболу 3х3 серед школярів 8-9 класів шкіл Луцької міської територіальної громади, Футбольний турнір «Батьки вчителі» та гра майндгейм серед учнів шкіл Луцької міської територіальної громади.
Читати ще: У Луцьку на мініфутбольному турнірі «зарубалися» батьки та вчителі. Фото

Переможцем спартакіади став Луцький ліцей №14 імені Василя Сухомлинського, друге місце посів Луцький ліцей №27, третє – Луцький ліцей №22. Особливу нагороду отримала школа №19 за те, що приймала учасників змагань на своїх полях під час багатьох турнірів.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода повідомила, що нині у Фонді вирішили підвести підсумки минулорічної спартакіади. Усі заходи, які були організовані для шкіл, об’єднали в одну турнірну таблицю та визначили переможців.

«Незважаючи на війну, нам вдалося провести дев’ять заходів: і спортивних, і інтелектуальних. Сьогодні ми відзначимо школи, які брали найактивнішу участь в цих заходах та стали переможцями. Ми вручимо їм різноманітні подарунки, аби стимулювати і далі брати участь в різноманітних змаганнях. Також таким чином ми допоможемо збільшити кількість спортивного інвентарю у школах. Але насамперед минулий рік ми оцінюємо не проведеними заходами, а допомогою ЗСУ, якої було дуже багато. А заходи ми проводили, щоб діти не втратили рік дитинства та не наздоганяли втрачений час. Бо саме для цього наші військові захищають нас у різних частинах нашої країни, аби діти та молодь могли продовжувати життя та досягати вершин», – зазначила Катерина Шкльода.
Вчитель ліцею №14 Микола Семенюк подякував Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за те, що у складний час благодійники не забувають про спорт та дітей, залучаючи їх до здорового способу життя.

«Дуже приємно, що наш ліцей переміг. Ми брали участь в змаганнях і з футболу, і з волейболу, і з баскетболу. На майже всіх турнірах займали призові місця. Діти охоче тренуються та їдуть на змагання. Для них це лише позитив», – наголосив Микола Семенюк.
Читати ще: Бути розумним модно: у Луцьку влаштували Mind Game для школярів. Фото

Школи-переможці отримали від Фонду різноманітний спортивний інвентар, який допоможе учням здобувати ще кращі спортивні результати вже у цьому році.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus