USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Спортсменка з Волині отримуватиме президентську стипендію

4 Травня 2020 20:02
Президент Володимир Зеленський призначив стипендії видатним спортсменам із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерам.

Відповідний указ № 164/2020 опублікований на сайті глави держави.

«Призначити стипендії Президента України видатним спортсменам із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерам», – зазначається в документі.

Серед стипендіатів є й спортсменка з Волині Мажула Марина Анатоліївна – чемпіонка світу 2019 року з параканое. Волинянка отримуватиме стипендію у розмірі 12 тисяч гривень.

Як повідомлялося, минулоріч у День Незалежності України волинська спортсменка Марина Мажула здобула перемогу на чемпіонаті світу з параканое 2019. Того ж місяця волинянка отримала звання Майстер спорту міжнародного класу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus