USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортсмени з Луцька – переможці Європейських ігор єдиноборств

2 Червня 2023 11:13
Вихованці військово-патріотичного клубу «Борець» Волинського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України успішно виступили на Європейських шкільних іграх єдиноборств.

Європейські відкриті ігри єдиноборств серед учнів 2023 (European Open School Combat Games) тривають у Белграді (Сербія) з 29 травня до 3 червня. Учнівська збірна України показала високі результати.

Участь у змаганнях беруть близько 2500 школярів віком від семи до 18 років. Україна представлена в п’яти видах спорту: греко-римська та вільна боротьба, дзюдо, самбо і тхеквондо ВТФ. У складі учнівської збірної України – 250 спортсменів.

Збірна України посіла перше командне місце з боротьби самбо.

У складі збірної команди України з цього виду спорту виступали спортсмени з Луцька. Учениця Луцького ліцею №26 Ангеліна Онопрійчук посіла перше місце у ваговій категорії 41 кілограм, а учень Луцького ліцею №28 Євген Макаров виборов друге місце у ваговій категорії 79 кілограмів. Вони виступали у віковій групі серед кадетів до 18 років.
Тренерка-викладачка спортсменів – Аліна Бондарєва.

Нині борці готуються до турніру з дзюдо на призи заслуженого майстра спорту України Руслана Машуренка, який відбудеться 10 червня в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus