USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спортивні естафети і майстер-клас від Артема Федецького: у Луцьку проведуть інклюзивне тренування з футболу

19 Лютого 2021 09:56
19 лютого о 13.00 у Луцьку Parimatch Foundation проведе інклюзивне тренування з футболу в рамках Всеукраїнської комплексної програми фонду «Так, я можу».

Ця програма спрямована на те, щоб заохочувати дітей займатися спортом та створювати для цього всі необхідні умови, щоб спорт був однаково доступним для всіх, інформують організатори.

Захід пройде у спорткомплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки (пр. Грушевського, 2б). Організаторами також виступлять ГО «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» та Волинський національний університет імені Л. Українки.

У програмі заплановані спортивні естафети для дітей, футбольний майстер-клас від ексгравця збірної України та володаря Кубка УЄФА Артема Федецького і бульбашкове шоу. Також після тренування діти отримають подарунки.

Гості заходу: Луцька міська рада, Департамент сім’ї, молоді та спорту ЛМР, Управління освіти ЛМР, Управління молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації, Федерація футболу м. Луцька, Директор Луцького НРЦ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus