USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортзали та готелі: що працюватиме у Луцьку з 1 червня

29 Травня 2020 16:59
В обласному центрі Волині з 1 червня дозволили працювати спортзалам, готелям, а також проводити релігійні заходи, щоправда з деякими обмеженнями.

Про це йшлося 29 травня під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради.

Так, на розгляд депутатів винесли пиитання «Про внесення змін до рішення міської ради від 16.03.2020 № 72/4 «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19».

Відповідно до рішення з 1 червня дозволяється проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше 50 осіб. Спортивні заходи, в яких беруть участь понад 50 осіб, можуть проводитися за погодженням із МОЗ.

Також дозволяється проведення релігійних заходів за умови перебування не більше однієї особи на 10 квадратних метрах площі будівлі, де проводиться релігійний захід. До того ж дозволили роботу готелів, окрім функціонування ресторанів в готелях.

Окрім того, з 1 червня дозволили роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів (окрім проведення групових занять з кількістю учасників більше ніж 10 осіб).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus