USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Срібний призер «Голосу Діти» з Волині записав кавер на італійський хіт Євробачення

3 Травня 2020 17:28
Срібний призер проєкту «Голос. Діти», волинянин Ярослав Карпук записав кавер на італійський хіт Євробачення.

Пісню він виконав разом з учасниками співочого шоу Олександром Балабаном та Дарією Бугайчук. Відео опублікував на своїй сторінці в ютубі, повідомляє Район.Стара Вижівка.

Тріо переспівало відому композицію італійського гурту «Il Volo» «Grande Amore». Цю пісню італійці заспівали у 2015 році на Євробаченні.

«Які талановиті діти. Слухаєш, і серцю спокійно за культурне майбутнє нашої країни! Браво!!!! Молодці», «Думаю, що українською звучить так гарно, тому що наша мова фонетично близька до мови оригіналу італійської. Браво!», «Неймовірне виконання, все так органічно.Чудово коли любов до музики об’єднує таких талановитих виконавців! Хочеться переслуховувати, дякую за настрій!» – пишуть у коментарях під відео.
Нагадаємо, 14-річний Ярослав Карпук – зірка п’ятого сезону телевізійного шоу «Голос країни. Діти». Хлопець зачарував своїм співом мільйони слухачів та увійшов у трійку лідерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ксеня Показати IP 3 Травня 2020 22:43
Яка гарна пісня і чудове виконання юних співаків, просто зачаровує! Коли є такі діти, я вірю що Україна переможе!
Анонім Показати IP 4 Травня 2020 08:41
Дуже гарно
Дарина Показати IP 4 Травня 2020 12:57
Дуже гарна пісня, справжній хіт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus