USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США з 8 листопада дозволили прибувати з Європи

16 Жовтня 2021 08:27
Сполучені Штати Америки з 8 листопада скасовують заборону на поїздки для повністю вакцинованих пасажирів. Фактично це означає, що вакциновані мандрівники з Європи зможуть знову відвідати США.

Про це повідомив заступник речника Білого дому Кевін Муноз у пʼятницю, 15 жовтня.

Для вʼїзду в країну потрібна завершена вакцинація. Штати приймають усі препарати, які схвалила ВООЗ: AstraZeneca, Pfizer, Moderna та CoronaVac. Також потрібен буде ПЦР-тест, який зробили за 72 години. На карантині по приїзду сидіти не треба.

Обмеження вів Дональд Трамп під час першої хвилі пандемії півтора роки тому. Тоді він заборонив вʼїзд більшості іноземцям, які побували у Британії, Китаї, Індії, Південній Африці, Ірані, Бразилії чи з 26 європейських країн протягом останніх 14 днів. Українці у цьому випадку, наприклад, літали до США із пересадкою у Стамбулі, а не в Європі.

Європейські країни давно відкрили свої кордони для вакцинованих американських туристів, але, попри дипломатичний тиск в останні місяці, уряд у Вашингтоні досі відмовлявся відповідати взаємністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus