USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стало відомо, що українці найбільше «гуглили» в 2019 році

16 Грудня 2019 12:04
Українці в 2019 році найбільше шукали через Google восьмий сезон серіалу «Гра престолів». Про це повідомляє Українська правда із посиланням на директора з бізнес-операцій Google в Східній Європі Дмитра Шоломка.

«Політика не проникла в ці запити. Традиційно люди в Україні більше цікавляться серіалами і спортом, ніж політикою. Також варто відзначити, що запитів українською мовою стає все більше і більше», – каже Шоломко.

Дані дослідження запитів в інтернет-пошуковику Google свідчать, що на другому і третьому місці за частотою пошуку – персони президента Володимира Зеленського і російської співачки Юлії Началової, яка померла в березні.

Крім того українських користувачів Google цікавили результати виборів в Україні і дебати кандидатів у президенти, новини про хвороби заслуженої артистки РФ Анастасії Заворотнюк, серіал «Чорнобиль» і конкурс «Євробачення 2019».

У категорії «Персона» українці найчастіше шукали інформацію про Зеленського, Заворотнюк і експрезидента Петра Порошенка.

Крім того користувачі Google цікавилися артистами MARUV, Потапом і Біллі Айліш.

В категорії «Фільми» в 2019 році українці найчастіше шукали трилер за мотивами коміксів «Джокер».

Традиційно високий інтерес українських користувачів викликають продовження фільмів і кінокомікс; в список найпопулярніших фільмів за версією користувачів «Google Україна» потрапили також екранізація історичної повісті Івана Франка «Захар Беркут» і новий фільм Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

Лідером в категорії телевізійних шоу знову став пісенний конкурс «Євробачення», а в серіалах найвищий інтерес українців викликали фінальний сезон «Ігри престолів» і драматичний мінісеріал «Чорнобиль».

«Купівлею року» в Україні став новий iPhone 11.

Ще українці цікавилися, де купити автокрісло і бустер, а також купівлею квитків авіаперевізника МАУ і «Укрзалізниці».

Крім того в 2019 році українці хотіли дізнатися, що таке «томос», «подагра» і «формула Штайнмайера», намагалися з’ясувати, як зробити «Інстаграм» темним, як перевірити себе в списках виборців і як їсти авокадо, а також цікавилися, чому падає долар, чому Зеленський не прийшов на стадіон і чому в Києві туман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Продюсер Показати IP 16 Грудня 2019 12:54
Хай не бреше,робота,робота за кордоном,порно,погода.
Микола Показати IP 16 Грудня 2019 13:28
А про котиків забули?
Анонім Показати IP 16 Грудня 2019 13:41
бєздєльніки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus