USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Старий Луцьк» на виїзді здолав івано-франківську «Говерлу»

4 Грудня 2021 23:30
У першому матчі спарки на виїзді баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університ» переміг БК «Прикарпаття-Говерла-КФВ». Протягом всієї гри лучани володіли перевагою, тож фінальна сирена зафіксувала їхню впевнену перемогу – 66:82.

Перші очки у матчі закинули господарі – з середньої дистанції влучив Лонюк. У «Старого Луцька» активним був Коцько, який відповів п‘ятьма очками. Половина чверті пройшла під знаком рівності – команди почергово виходили вперед, не відпускаючи одна одну в рахунку. Але поступово лучани зуміли наростити перевагу та виграти першу чверть – 17:23.

За три хвилини другої чверті «Старий Луцьк» відірвався на +10, але й швидко дозволив «Прикарпаттю» знову наблизитися на 6 очок. А до великої перерви господарі скоротили відставання до -2 – 37:39.

У стартові хвилини третьої чверті по перерві баскетбол був зовсім не результативним, у такій тягучці іванофранківці зуміли наблизитися до «Старого Луцька» на відстань одного очка. Але невдовзі команди розігралися – відзначимо класний обмін «трьохами» Федчука та Аврахова. Поступово волиняни знову наростили комфортну перевагу в 11 очок за дві хвилини до кінця чверті. Підсумковий рахунок після третьої чверті – 51:63.

У чветвертій чверті гра на майданчику була рівною, але перевага здобута у попередніх дестихвилинках дозволила «Старому Луцьку» святкувати загальну перемогу – 66:82.

Найрезультативншішим у лучан став Сергій Юрченко, в активі якого 16 очок. Завтра команди зіграють другий матч.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus