USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» переміг «Кривбас» у першому матчі за бронзу

19 Травня 2021 19:49
У першому матчі бронзової серії плей-офф баскетбольний клуб «Старий Луцьк» на виїзді здолав «Кривбас» – 74:76.

Рахунок у матчі відкрив Унгурян, але у господарів Нікітін відповів «трьохою». Проте стартові п‘ять хвилин були не надто результативними – команди багато помилялися, але мало влучали. Наприкінці десятихвилинки лучани заграли активніше в атаці, зокрема двічі забивав Богдарук. Підсумковий рахунок чверті – 14:18.

На початку другої десятихвилинки Глушко влучив з-за дуги, але криворіжці за п‘ять хвилин зуміли скоротити відставання до -2. Команди не відпускали одна одну у відрив, проте за дві хвилин до кінця першої половини Юрченко влучив «трьоху», а потім забив з-під кільця, завдяки чому «Старий Луцьк» відірвався на +6. На велику перерву команди пішли за рахунку 38:42.

По перерві Федчук одразу ж влучив з дальньої дистанції. Загалом на старті третьої чверті лучани вдірвалися на +9. Відзначимо Дейну, який влучив двічі поспіль і довів перевагу лучан до 13 очок. Проте невдовзі криворіжці скоротили відставання до шести очок. Федчук влучив «трьоху» з сиреною та встановив остаточний рахунок третьої десятихвилинки – 57:69.

За половину четвертої чверті лучани зуміли відірватися на +14. Втім «Кривбас» зумів скоротити до -6 за дві з половиною хвилини до сирени, і Володимир Журжій взяв тайм-аут. За 50 секунд до закінчення гри господарі скоротили до -2, але на більше криворіжці не спромоглися – 74:76.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Сергій Юрченко – 16 очок. Завтра команди зіграють другий матч.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus