USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку владці й бізнесмени зіграли в баскетбол

13 Квітня 2021 15:39
Упродовж минулого тижня в Луцьку відбувалися різні спортивні змагання, приурочені Міжнародному дню спорту. До свята долучились і представники влади та бізнесу, але не якимись рішеннями чи спонсорською допомогою, а як учасники змагань.

Зокрема відбувся баскетбольний турнір між депутатами, керівниками структурних підрозділів Луцької міської ради та спортивних закладів міста і бізнесменами, повідомляє телеканал «Аверс».

Обидві команди завчасно прийшли на спортивний майданчик Волинського національного університету імені Лесі Українки, аби потренуватися перед грою та почути настанови досвідчених гравців баскетбольного клубу «Старий Луцьк». І після дружніх привітань розпочали цікавий поєдинок.

Яскравий початок був у команди бізнесменів. 6 очок здобули за перші 3 хвилини. Але коли до команди владців приєднався наставник професійної баскетбольної команди Володимир Журжій, вони не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Проте далі перевагу утримати не зуміли.

У другій та третій чвертях домінувала команда бізнесменів. Добре допомагав їм капітан «Старого Луцька – Університету» Едуард Федчук. Саме завдяки його прицільним кидкам та ще кільком гарним влучанням інших гравців до кінця третьої чверті бізнесмени відірвалися від суперників на 12 очок.

В останній десятихвилинці показали гарну гру представники влади. Їм вдалося здобути 18 очок, проте бізнес не поступався, гарно граючи у захисті. Кінцівка матчу показала запекле протистояння, яке нерідко завершувалося фолами. Але сильнішими та вправнішими виявилися таки бізнесмени, які й виграли з рахунком 62:51.

Ідейним натхненником проведення турніру став капітан команди бізнесменів – ресторатор Роман Хорзов. Цього дня його ще й визнали найкращим гравцем турніру. Бізнесмен вважає, що пропагувати баскетбол на всіх рівнях – класна ідея.
Варто зауважити, що більшість учасників команд грали ще у шкільні та студентські роки. Але всі зізнаються: отримали позитивний настрій і гарну нагоду випробувати себе фізично. А переможених навіть програш не засмутив.

«У баскетбол грав ще школярем, – каже депутат облради, гравець команди влади Андрій Бокоч. – Драйвовий сьогодні поєдинок, мені дуже сподобалося. Часто ходжу на ігри «Старого Луцька». Приємно було самому взяти участь у грі».

Організатори підготували гарні нагороди кожній команді: кубки та спеціальні подарунки від баскетбольного клубу – клубні картки, запрошення на матчі професійної команди «Старий Луцьк – Університет», сувенірну продукцію, а також баскетбольні м’ячі.

Читати ще: Луцькрада й ВНУ помірялися силами на спортмайданчику

«Сьогодні у нас вийшов такий нетрадиційний матч, коли грали не професіонали, а найактивніші бізнесмени та представники влади, – зауважив віце-президент федерації баскетболу міста Луцька Дмитро Чайковський. – Дуже конкурентний поєдинок видався. Едуарда Федчука й Володимира Журжія ми додали в команди, аби вони підказували гравцям та надихали своїм прикладом».

Цього дня представники влади та бізнесу не словом, а ділом показали своє небайдуже ставлення до спорту та здорового способу життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коля з Волі Показати IP 13 Квітня 2021 17:06
Наступний турнір з гри в "Чапаєва" !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus