USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» впевнено переміг одеську «БІПу». Фоторепортаж

24 Жовтня 2021 10:23
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» на власному майданчику впевнено переміг одеську «БІПу» у першому матчі спарки – 88:73.

Перші очки у матчі зусиллями Ткаченка забили гості, саме вони захопили ініціативу на початку гри. Невдовзі лучани зуміли зрівняти рахунок, проте поступово «БІПа» нарощувала перевагу та виграла першу чверть з рахунком – 16:22.

Другу чверть активніше розпочали баскетболісти «Старого Луцька» – ендван Швагринського та «трьоха» Зайця дозволили лучанам вирватися вперед. Однак одесити не збиралися відпускати гру та невдовзі відігралися. Лучани впевненіше провели заключні хвилини чверті, зокрема влучні дальні кидки Унгуряна, Глушка та Юрченка посприяли тому, що на велику перерву «Старий Луцьк» пішов з десятиочковою перевагою – 44:34.
Старт третьої чверті був доволі рівним – на табло трималася десятиочкова перевага господарів. Наприкінці десятихвилинки у лучан полетіли «трьохи» – забили Коровяков та двічі Федчук. Але одесити влучали ще краще, скоротивши відставання до −5 перед фінальною чвертю – 61:56.
На початку четвертої десятихвилинки Федчук забив два трьохочкові, але й гості влучали, скоротивши рахунок до −3. Після цього господарі заграли впевненіше та відірвалися на +12. Одесити намагалися внести корективи у гру, взявши два тайм-аути, однак вони зовсім не допомогли, адже після них лучани наростили перевагу до 20 очок. Все, що зуміли гості до кінця чверті, – трохи скоротити відставання. Фінальна сирена зафіксувала впевнену перемогу «Старого Луцька» – 88:73.
Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, в активі якого 16 очок. Сьогодні «Старий Луцьк» зіграє другий матч спарки, початок о 15.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus