USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Старий Луцьк - Університет» у важкому матчі взяв реванш в «Львівської Політехніки». Фото

4 Листопада 2018 16:41
Завдяки феєричній грі Володимира Коцька на останніх хвилинах та двадцяти набраним очкам Едуарда Федчука «Старий Луцьк – Університет» у драматичному матчі переміг «Львівську Політехніку», взявши реванш за вчорашню поразку.

Матч відбувся 4 листопада в ОДЮСШ.

У вчорашньому матчі, обігравши львів’ян у першій чверті на домашньому майданчику, «Старий Луцьк – Університет» в підсумку поступився з рахунком 72:89, тож сьогодні лучанам потрібна була лише перемога, адже «Львівська Політехніка» є конкурентом «Старого Луцька» за потрапляння до четвірки.

Гості, натхненні вчорашньою звитягою, захопили лідерство на початку чверті, однак завдяки два з фолом від Бедлінського та трьохочковому від Хомича лучани скоротили відставання до двох очок – 15:17. Гості відповіли кидком з середньої дистанції, а в наступній атаці досвідчений Олег Салтовець закинув два з фолом. На останніх секундах «трьошка» від капітана Едуарда Федчука дозволила «Старому Луцьку» виграти першу чверть – 23:21.
Другу десятихвилинку також активніше розпочали львів’яни – закинувши чотири очки, вони вирвалися вперед. Потому в рахунку відбувалися постійні «гойдалки»: гості зрівняли рахунок, однак три очки від Чижа знову вивели лучан вперед, також відзначимо вдалі попадання з дальньої дистанції від Петра Глушка та Едуарда Федчука. До слова, в середині чверті Глушко отримав вже четвертий фол, тож наступне порушення могло бути для нього останнім у поєдинку На велику перерви команди пішли майже за рівного рахунку, лише два очки переваги мали господарі – 40:38.
У третій чверті гості взялися за справу та, вийшовши вперед, продовжили нарощувати перевагу. Господарям навіть не допомогли «трьохи» від Федчука та Чижа. На фінальну чверть команда зі Львова мала десятиочкову перевагу (54:64), і здавалося, що сценарій поєдинку буде таким, як і вчора, проте проти цього були луцькі баскетболісти.

Два трьохочкових від Федчука та Коцька на старті фінальної чверті дозволили скоротити відставання до чотирьох очок. Реакція тренера гостей Ярослава Зубрицького була миттєвою – тайм-аут. Після цього гості закинули два з фолом, однак дальній кидок Швагринського не дозволив команді зі Львова знову збільшити перевагу. А за дві хвилини до перерви почав феєрити Володимир Коцько, який закинувши «трьоху», скоротив відставання до одного очка, а в наступній атаці, знову повторивши кидок з дальньої дистанції, вивів лучан вперед – 71:69. Коуч львів’ян знову взяв тайм-аут, після якого його команда закинула три очки, однак Коцько знову вивів лучан вперед.
Останні секунди матчу видалися дуже нервовими: господарі мали перевагу в чотири очки, проте Коцько сфолив на комусь з гостей, коли той намагався закинути з дальньої дистанції. І хоча на часовому табло світилися нулі, гості отримали право на три штрафних кидки, з яких реалізували два. В підсумку «Старий Луцьк - Університет» переміг «Львівську Політехніку» з рахунком 76:74, взявши реванш за вчорашню поразку.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus