USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Стежка до школи у Луцьку заросла чагарниками та борщівником

27 Серпня 2021 07:00
Пішохідні стежки, що ведуть до загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20, заросли чагарниками та борщівником.

Про це під час пленарного засідання 17-ї сесії Луцької міської ради повідомив депутат Євген Ткачук.

Він наголосив на тому, що пішохідні стежки до ЗОШ № 20 зі сторони трьох вулиць – Окружної, Мамсурова, Боженка заросли чагарниками.

«Особливо проблематичною є стежина, що йде від стоянки автомобілів. Вона не в найкращому стані. До того ж там дуже багато борщівника. За декілька днів буде 1 вересня. Потрібно навести лад з цими стежками, аби діти могли спокійно піти до школи і не наражати себе на небезпеку», – проінформував обранець громади.

Вислухавши депутатський запит, Луцький міський голова Ігор Поліщук дав усне розпорядження прибрати з проблених стежок чагарники та борщівник.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Їван з Гнідави Показати IP 27 Серпня 2021 09:28
Проблема, блін, на рівні міської ради !
Нє трогать до Їван з Гнідави Показати IP 27 Серпня 2021 10:10
Нє трогайте ті кущі, нам пакурить не бубе де.
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2021 09:40
А зроблять так як почистили біля Сапалаївки? Літо вже закінчилося, все знову позаростало, частину гілляк навіть і не повивозили, мало того половину так і не почистили, там де не дуже видно. А не хотів би міський голова проконтролювати - пройти по бережку та подивитися що де було зроблено, чи вигляду з мосту на Шопена було достатньо?
Злий Показати IP 27 Серпня 2021 22:24
Це не чагарниками заросло,це в головах у них там чагарники... Хіба тільки кущі проблема, просто 1вересня на носі а так би все й далі обростало... Просто грошей хватило тільки на парк дубовий для алкашів, які там часті гості. Розібратись треба з забігайлівками краще. Діти бояться в магазин ходити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus