USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Страшна повінь. Люди намагаються власноруч вивільнитись з біди. ФОТО. ВІДЕО

23 Лютого 2013 16:42
Найсильніша за півстоліття повінь сталася в Афінах. Одна людина загинула. Відновити рух на дорогах не вдається. Закриті станції метро. У центрі грецької столиці завалилася нежитлова будівля - у неї підмило фундамент, - повідомляють «Вести».

Багато жителів Афін виявилися заблокованими у власних автомобілях, замкнених потоками води і бруду.

За допомогою звернулися власники майже тисячі будинків - вони просять відкачати воду з підвалів і нижніх поверхів будинків. А поки їм доводиться ховатися від повені на горищах і дахах. Точних даних про потерпілих поки немає, але місцеві ЗМІ розповсюдили фото жінки, яка мало не загинула, намагаючись самостійно відкачати дощову воду зі скляного даху. І це сталося не десь, а в будівлі грецького парламенту. Жінка провалилася в одну із секцій і застрягла. Її врятували колеги: жінка відбулася переляком і дрібними порізами.



























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Саша Показати IP 23 Лютого 2013 18:27
Фото статті - збірна солянка повеней!!! Назбирали фото з інету і показують ніби це з афін. Фото доречі дуже легко відслідковуються за допомогою гугла і можна побачити звідки воно взяте. Про фото із Закарпаття взагалі мовчу, хоч би позамальовували написи. Я розумію, що сума гонорару за статтю залежить від кількості переглядів, але падати до рівня жовтої преси - ганьба таким журналістам. ЗІ Адміністрація ВН, ведіть будь-ласка обовязкове зазначення імені автора статті
Саша Показати IP 23 Лютого 2013 21:11
4 фото- тайфун "Пабло" на філіпінах грудень 2012 рік 7 і 9 фото - повінь в Джакарті індонезія січень 2013 6 і 14 фото повінь Багдад, грудень 2012 8 і 24 фото - повінь Венеція, листопад 2012 інші фото набридло шукати
ірина Показати IP 23 Лютого 2013 22:51
Згодна з попередніми коментарями. Хочете новину? Соковиту, не таку як в інших, саме про Луцьк?! Народ, відчиніть вікна, виходьте на вулицю, телефонуйте - НОВИН, повірте, Надзвичайно багато! Якщо все ж треба струс повітря - дзвоніть! Завжди рада допомогти! Особливо коли вдома....
МиколаЙЧИК Показати IP 24 Лютого 2013 01:04
БРЭД!Автори з глузду з"їхали.Прешокласник таку статтю не зробить, та ні - зробить, тільки фото відповідні вставить, а не Закарпатські Афіни.
Поціновувач браку професійності автора та видання Показати IP 25 Лютого 2013 09:19
Цей матеріал з фото вже є класичним прикладом лінивості автора у підготовці новини. Чувак скріни з відео навідь цікавіше б виглядало. А так опозорив видання своєю лінню. Полінувався навіть придумати як подати матеріал, супер!
Студент Показати IP 25 Лютого 2013 12:59
Журналістика втрачає вітчизняна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus