USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Стрілянина з автомата та вуличний дрифт: спецназ затримав учасників кавказького весілля в Одесі

14 Липня 2021 20:46
У селі Фонтанка під Одесою невідомий чоловік відкрив посеред вулиці вогонь з автомата. Поруч схвально сигналили автомобілі, деякі влаштували на завантаженій дорозі дрифт. Але видовищне весілля тривало недовго.

Як повідомляється в Telegram-каналі Xydessa, спецпризначенці зі стріляниною затримали учасників святкової дії, передає УНІАН.

У соціальних мережах очевидці зазначають, що в ресторан «Море», де представники чеченської діаспори відзначали зі стріляниною весілля, увірвалися озброєні правоохоронці і затримали кількох чоловіків. Їх «поклали обличчям вниз на асфальт» і наділи на них наручники.

«Так закінчилося чеченське весілля», – пишуть очевидці.
Як повідомив начальник регіонального главку Нацполіції Олег Бех, особа чоловіка, який влаштував стрілянину, встановлена.

«Зловмисник понесе покарання відповідно до законодавства. Також встановлено водія автомобіля, який своїми діями створював аварійну ситуацію на дорозі. Стосовно чоловіка буде складено адміністративний протокол», – заявив Бех.

Стрілянина в Одесі – що відомо

Інцидент стався біля ТРЦ «Рів’єра». У поліції журналістам повідомили, що правоохоронці отримали інформацію про стрілянину з автоматичної зброї. На місце виїхала опергрупа.

«За попередньою інформацією, так люди святкують весілля. На місце відправили опергрупу і оголошено план «Перехоплення». Особи встановлюються», – заявили у відомстві.

Відео «весілля» тим часом розійшлося соцмережами і одеськими Telegram-каналами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
А наші волинські ган Показати IP 14 Липня 2021 21:48
Це Україна
скептик Показати IP 14 Липня 2021 22:53
нєдольго музіка іграля, нєдольго фрайєр танцеваль
007 Показати IP 14 Липня 2021 23:31
Згори спустився в люди , але як був бараном так ним і остався
гость Показати IP 14 Липня 2021 23:36
такие вещи надо в корне пресекать, а то как в раще будет.закон обязан для всех, кому не нравиться велком к себе в горы.
Дід Панас Показати IP 15 Липня 2021 00:16
ось так жителі інших країн почувають себе на Україні, досить комфортно, нові автівки, ресторани і зброя. А місцеві жителі нехай полуниці в полі збирають.
Порада Показати IP 15 Липня 2021 07:43
Всипати палюг по ........, перевірити паспортний режим, причетність до нерозкритих злочинів, повантажити в скотовоз і відправити пасти баранів назад в свої гори. Дикуни вилізли між люди.......
Лучан Показати IP 15 Липня 2021 22:44
Якщо так любить постріляти гарячий чеченский парень,то вперед на Донбасс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus