USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Студенти запустили онлайн-гру «Білий ведмідь» - на противагу «Синьому киту»

21 Лютого 2017 16:04
Двоє студентів-другокурсників із Придністров'я запустили інтернет-гру "Білий ведмідь", яка є повною протилежністю смертельно небезпечної гри "Синій кит". Спільнота створена у соцмережі Вконтакте.

Як відомо, уже понад два роки в соцмережах діють спільноти, які закликають підлітків вступити в небезпечну гру, результатом якої має стати самогубство. Лише нещодавно кіберполіція активно почала повідомляти українців по небезпечні "групи смерті". Нещодавно завдяки діям поліції, кіберполіції, патрульної поліції від самогубства врятували лучанкудитину зупинили на 50-ому кроці. Тобто, вже на останньому завданні.

Як альтернативу цим групам студенти створили онлайн-гру "Білий ведмідь", яка теж міститиме завдання - але позитивного спрямування.

Розробники проекту – Сергій Іордатий та Павло Доніка – заручились підтримкою правоохоронців та студентської профспілки, і створили спільноту у соцмережі "Вконтакте".

У грі треба виконати 50 завдань. Серед них – прибирання будинку чи фото щоденника з позитивною оцінкою.

"Якщо дітям подобається виконувати завдання в реальному житті у форматі гри, чому б не дати їм таку можливість? Тим паче, що наші завдання точно кращі, ніж у "кита", хоча подекуди і складніші", – розповідає співзасновник проекту Сергій Йордатий.

Автори гри переконані, що після завершення усіх завдань стосунки гравців зі своїми сім'ями значно покращаться.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ГРУПИ СМЕРТІ» У СОЦМЕРЕЖАХ: ПОРАДИ БАТЬКАМ ВІД ВОЛИНСЬКОГО ПСИХОЛОГА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ольга Показати IP 21 Лютого 2017 17:39
Дуже приємно читати про активну молодь .Молодці , так і далі , розвивайте свою діяльність
Корінний лучанин Показати IP 21 Лютого 2017 17:58
РЕПЛІКА - ПРОПОЗИЦІЯ : Запустіть гру: "Що солодше за "РОШЕНА" та краще від ЖИТТЯ ПО НОВОМУ?" Можуть бути хороші ПІЛОТНІ ПРОЕКТИ у цій грі : ЯК ЗРОБИТИ ЖИТТЯ УКРАЇНЦІВ КРАЩИМ,
11 до Корінний лучанин Показати IP 22 Лютого 2017 08:36
а сам не справишся? маєш ідею - реалізуй
Олексій до Корінний лучанин Показати IP 22 Лютого 2017 09:41
До чого тут Рошен та життя по новому? Аби щось ляпнути?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus