USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Створювала штовханину: лучанку ледь не обікрали у маршрутці

14 Травня 2018 15:58
Жінка, схожа на особу ромської національності, ледь не обікрала лучанку у маршрутці №19, однак спостережливі пасажири це помітили, тож вона просто вибігла з маршрутки.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила сама жінка, яка ледь не стала жертвою злочинців.

З її слів, неприємна подія трапилася у четвер, 10 травня, коли вона зранку їхала на роботу і в маршрутці №19 в цей час була велика кількість людей.

«Жінка, схожа на особу ромської національності, була пристойно одягнена, але підозріло себе вела, створюючи штовханину. В процесі цього вона намагалася відкрити мою сумку та дістати гаманець, однак це помітила одна з пасажирок маршрутки та почала кричати. Тож, крадійка, кинувши прокльон у її бік, вибігла з маршрутки», - пригадує лучанка.

Щодо того, чому не викликала поліцію, жінка каже, що була на емоціях, тому не встигла опам’ятатися, як злочинниця втекла. Тож, вона закликала лучан бути обачними та слідкувати за своїми речами у громадському транспорті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Водій Показати IP 14 Травня 2018 16:42
За 3 години всеодно відпустили б, крала не одна.... І з циганки, як з козла молока!!! При ній всеодно нічого немає... Одна штовхає, інша витягує і передає далі, зайдіть на ринок і ох....е! Безнаказаність повна! То не я! Ми не крадемо, ми лише просимо!
хехъ до Водій Показати IP 14 Травня 2018 18:10
и так - во многих, если не во всех городах
Вiра Показати IP 14 Травня 2018 17:49
Вони iздять двое в час пiк,в штовханину.В мене таке було в тролейбусi,побачила,що сумка вiдкрита нема 100 грн,вони ще вийти не встигли,схватила ii,почала кричати,щоб люди викликали полiцiю i вона вiддала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus