USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Напад на 12-річну волинянку: поліція не знайшла винного

8 Лютого 2017 13:22
Справу щодо неповнолітньої дівчини, до якої у луцькій маршрутці чіплявся невідомий чоловік і потім намагався витягнути дитину з авто, закрили за відсутністю складу злочину. Тим часом, батьки дитини стверджують, що їхня донька пережила сильний стрес, а її кривдник лишився непокараним.

Нагадаємо, 3 листопада 2016 року у волинських ЗМІ з’явилося повідомлення, що невідомий чоловік старших років у маршрутці № 22 завів розмову із неповнолітньою, а потім спробував її витягнути силоміць із маршрутки.

Дівчина їхала з Луцька з курсів англійської мови у Зміїнець, де мешкає.

«На зупинці «Возз'єднання» до неї підійшов старший чоловік 50-60 років з сивим волоссям, одягнений у чорне пальто з кульком, виглядав інтелігентно (так сказали інші очевидці), він стояв збоку біля неї, перегородивши їй вихід (це було місце для однієї людини ‒ з правого боку), показав їй свій телефон, але вона не зрозуміла, що він від неї хоче. «Думала, що він сліпий і хоче, щоб я йому щось прочитала на телефоні», ‒ написала на своїй сторінці у мережі Фейсбук журналістка Зю Побережнюк.

«Стояв до неї дуже близько так, що вона почала відхилятися до вікна, чіпав за плече, а потім на зупинці в Зміїнці почав казати: «йдемо зі мною!» Схопив за комір і почав витягувати з маршрутки, вона вхопилася руками за поручні і покликала на допомогу. Сусідка спитала, ЧИ ВІН ЇЇ РОДИЧ, дівчинка відповіла, що вперше його бачить, і тільки після цього чоловік сусідки дав йому В МОРДУ, те муд*ло почало кричати, що він насправді батько дівчинки і чого до нього чіпляються, його виштовхали з маршрутки», ‒ йдеться в дописі.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, після інциденту мама постраждалої написала заяву у міськвідділ поліції. Але там від справи «відхрестилися», мотивуючи це тим, що подія сталася за межами Луцька (у момент виштовхування нападника з авто, маршрутка виїхала за межі Луцька – у напрямку Зміїнця – ред. ). А в районному відділку поліції провадження закрили через відсутність доказів.

Як розповів у коментарі виданню начальник сектору ювенальної превенції Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Олег Крищук, «інформацію по цій справі скерували у відділ поліції Луцького району. Її додали до попередніх матеріалів, відібраних у день вчинення злочину, і подальшим розслідуванням мали б зайнятися слідчі з луцького районного відділку поліції». Олег Крищук пояснив це так: «Оскільки підозрюваного чоловіка викинув з маршрутки чоловік-свідок вже за мостом, що розділяє Луцьк і Зміїнець, а також те, що постраждала дитина проживає у Зміїнці, то, фактично, справу можна вважати такою, що відбулася в Луцькому районі, а не в Луцьку».

Натомість, у Луцькому РВ НП справу взагалі не розглядали. Зі слів старшого інспектора Луцького районного відділення поліції ГУНП у Волинській області, майора Андрія Фарини, «справу списали за відсутністю ознак кримінального правопорушення». Тим часом, батьки неповнолітньої наполягають, що дівчинка і досі боїться сама їздити у громадському транспорті, а її кривдника навіть не подали у розшук, справу закрили, без покарання винного. Проте, вони й надалі шукатимуть правди в кабінетах правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Та Показати IP 8 Лютого 2017 14:12
це пізд*ць!!!!! в маршрутках міста їздить небезпечний збоченець, який завдав психологічної і моральної травми дитині і її батькам, вчинив прилюдне фізичне насилля над дитиною, бо для туп*рилих поліцейських для яких нема складу злочину - насилля це не лише примусовий статевий акт, будь яка фізична дія проти волі потерпіло є насиллям, а воно дитну шарпало і силоміць тягнуло з маршрутки,цьому є свідки а справу не відкрили "за відсутністю складу злочину"?!!!!!!!!!!!! У нас фотороботи вже не складаються?, дільничий Зміїнця не міг підняти свою ср*ку і походити порозпитувати в тому районі де те бидло вийшло з маршрутки про нього хоча б за описом його зовнішності, аналогічно зробити і в районі тієї зупинки де воно сіло в маршрутку? То хай воно і далі до дітей чіпляється, а ви бл*дь, будете з лінійкою вимірювати метри щоб визначитись на чиїй території це сталось?
Хенді до Та Показати IP 8 Лютого 2017 14:46
коментар було видалено
Йопрст Показати IP 8 Лютого 2017 14:33
А що пасажири чи водій не могли допомогти хоча б спитати в чому справа всім пох: ру ,він міг з нею що хочеш зробити!!!!
пасажири до Йопрст Показати IP 8 Лютого 2017 15:13
якраз йому й зацідили в рило і дали свідчення.
666 Показати IP 8 Лютого 2017 14:44
Dura lex, sed lex
Ірина Показати IP 8 Лютого 2017 16:05
Свідки навіть не були опитані..Та що там робот-до самиїх учасників інциденту,як той чоловік,що викинув збоченця з маршрутки ,навіть не навідались..А навіщо..Справа ж не містить ознак кримінального правопорушення..От якби він,не доведи Боже згвалтував дитину,тоді хтозна..може б і відкрили..То питання досить логічне-а кого ми годуємо,панове українці???
1 Показати IP 8 Лютого 2017 17:00
закон суров, но он закон
Йопрст Показати IP 8 Лютого 2017 17:27
То треба було бпочекати покі щось зробить а тоді діяти - д*біли
поха Показати IP 9 Лютого 2017 15:15
кожна мавпа фоткається де попало а такого сфоткати незмогли!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus