USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Тих, хто у воєнний час продає спиртне, суворо каратимуть, – мер Луцька

1 Березня 2022 13:00
Після перемоги у війні Луцький міський голова Ігор Поліщук обіцяє «віддячити» тим суб’єктам господарювання, які продавали алкоголь в умовах воєнного часу. А поки що ними займатиметься поліція.

Про це очільник міста повідомив під час ранкового звернення до мешканців громади 1 березня.

«Я підписав розпорядження, згідно із яким з 7:00 години ранку 28 лютого у Луцькій територіальній громаді заборонений продаж алкоголю. Переконливо прошу всіх суб’єктів господарювання дотримуватись цієї заборони. Є окремі випадки, коли громадяни звертаються і повідомляють про суб’єктів господарювання, які далі продовжують продавати алкоголь. Я хочу сказати, що реагування правоохоронних органів на такі випадки буде однозначно. І після того, як закінчиться війна і ми переможемо, ми запам’ятаємо всіх цих суб’єктів, які в умовах воєнного часу продавали алкоголь, і обов’язково їм «подякуємо». Тому застерігаю від порушення», – наголосив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus